Bedankt voor 2023

En op naar een geweldig 2024!

Wij kijken bij James Robinson terug op een heel bijzonder jaar waarin een hoop is gebeurd en waarin we weer een heleboel mooie projecten met onze opdrachtgevers waar mogen maken.

Jij bent daar één van. We willen je dan ook hartelijk bedanken voor onze samenwerking in 2023 middels dit bijzondere eindejaarsgeschenk.

Een bedankje met een sterke maatschappelijke bijdrage

We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan diverse maatschappelijke doelen. Daarbij mag volgens ons het nuttige best samengaan met het aangename. Zo zijn we aangesloten bij Tafelronde 164 uit Valkenburg aan de Geul. De Nederlandsche Tafelronde is een wereldwijde organisatie die zich middels locatie ‘afdelingen’ inzet voor maatschappelijke initiatieven en goede doelen.

Nederlandse Tafelronde

RT164 Valkenburg

Ja, het is ook gewoon héél gezellig om hierbij aangesloten te zijn. En ja, het is ook een zakelijke netwerkclub waar James Robinson van profiteert. Maar… Ja, Tafelronde 164 zet zich vooral in voor diverse goede doelen in (met name) het Limburgse Heuvelland.

Één van de initiatieven die we in 2023 zijn gestart is: De Strafborrel. Een heerlijk speciaalbier dat i.s.m. de hoofdbrouwer van Zuyd Craft en Gulpener Bier, Bas Jacob, is ontwikkeld. 100% van de winst die uit de verkoop van dit bier wordt gerealiseerd komt ten goede van de maatschappij. 

Zo hebben we de afgelopen jaren onder andere onze bijdrage kunnen leveren aan:

  • Gratis reanimatiecursus voor +/- 100 deelnemers.
  • Gala voor kinderen van Adelante.
  • Jaarlijkse barcebue voor kinderen en ouders van de Kindervallei.

Strafborrel

Inspired by Ketel 1

De naam ‘Strafborrel’ kent haar oorsprong in 1927: het jaar waarin ‘Round Table’ in Norwich, Engeland, werd opgericht. Ja, het is geheel vrijwillig om deel te nemen aan de Tafelronde, maar vrijwillig is niet vrijblijvend. Wanneer een lid zich niet aan het reglement van ‘de Tafel’ houdt dan ontvangt hij een ‘Strafborrel’; een shotje Ketel 1. Nu moet het drinken van deze Tripel vooral niet als een straf voelen, maar we vonden het wel mooi om middels deze naam een knipoog naar de historie en mores van de club te geven.

Proost!

Én... Laat het (extra goed) smaken!

De volledige (100%) winst die door RT164 Valkenburg wordt gemaakt met de verkoop van de Strafborrel komt ten goede van goede doelen en maatschappelijke initiatieven! Concreet betekent dit dat je de eerste helft van de fles drinkt om de kosten te dekken. De tweede helft van de fles drink je namens het goede doel!

Concreet betekent dit dat je de eerste helft van de fles drinkt om de kosten te dekken. De tweede helft van de fles drink je namens het goede doel!

Bel ons

Mail ons