James Robinson Logo Design Zwart

Online Marketing

'Getting the market'

SEO, SEA, Social Media Marketing en meer... Een heel team van online marketing specialisten aan het succes van jouw bedrijf laten bouwen?

What's in it for you?

Waarom kiezen voor Online Marketing?

Beter gevonden worden op Google, leads genereren en nieuwe klanten krijgen. Zomaar drie doelen die je door middel van effectieve online marketing kunt bereiken. Wij helpen met alle aspecten van (online) marketing om je bedrijf te laten groeien. Of dat nu gaat om social media management, zoekmachine adverteren of content marketing. Je kunt een deskundige aannemen. Maar waarom zou je kiezen voor één online marketing specialisten in je team als je ook een heel team van marketeers (met elk hun eigen specialisme) aan het succes van jouw bedrijf kunt laten bouwen?

Wij worden door meer dan 125 verschillende bedrijven vertrouwd als marketingpartner. De omvang van deze bedrijven én de branche waarin zij acteren zijn zeer divers.

Onze online marketing specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit zorgt ervoor dat wij door Google zijn aangemerkt als Google Partner.

Je wilt het verhaal van jouw bedrijf niet op 5 verschillende momenten aan 5 verschillende partijen vertellen, maar één partij die je goed kent en alles voor je regelt.

Waarom samenwerken met een marketing bureau?

Zoek je iemand die je werk uit handen neemt, iemand die met je meedenkt óf iemand die jouw interne team komt versterken? Wij denken graag met je mee over wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

James Robinson team met alle online marketing specialisten / James Robinsons social media marketing limburg
twee online marketing deskundige

Online marketing advies

Het verbeteren van je online aanwezigheid is een hele klus. Starten gaat vrij snel en eenvoudig. Maar een écht effectieve aanpak kost veel tijd en moeite. Wij beginnen dan ook graag met een grondige analyse. Hoe sta je er nu voor? Wat gaat er de komende maanden gebeuren?

We hebben jarenlange ervaring op dit gebied, werken met alle populaire platforms en rusten niet voordat we alles optimaal en toekomstgericht hebben opgezet. De uitkomst? Een praktisch plan met concrete actiepunten. Dat kun je vervolgens zelf in de praktijk brengen of aan onze specialisten overlaten.

Wat is online marketing?

Marketing wordt wel vaker een combinatie van ‘art & science’ genoemd. Voor online marketing geldt dat die ‘science’ steeds belangrijker wordt. De science zit vooral in doe hoeveelheid data is beschikbaar is wanneer je online marketing inzet. Op basis van deze data kun je niet alleen je doelgroep nauwkeuriger bepalen, maar ook je boodschap aanpassen. Je ziet wat er wél en niet werkt binnen campagnes en stuurt hier real-time op bij. Maar de kunst is juist om een spannende boodschap en goed ontworpen afbeeldingen in te zetten. Want een saaie campagne gaat niet werken.

Maureen & Nyssa, twee deskundigen in het online marketing gebied, overleggen over social media marketing limburg

Step-by-step

Dit is hoe we het gaan aanpakken

Een succesvolle aanpak is een doordachte aanpak. We nemen je hierin graag bij de hand volgens een duidelijke en gestructureerde werkwijze.

Eerst zien, dan geloven?

Cases

Een greep uit onze projecten waar we trots op zijn en waar we met een grote glimlach over praten.

Restaurant Rozemarijn

Horeca

Een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht.

De Gouverneur Maastricht

Horeca

Elk uur Hoppy hour bij De Gouverneur!

Kerststad Valkenburg

Leisure

Geniet van het kerstspektakel en ervaar de magie.

Gemeente Valkenburg

Overheid

Veelzijdig en duurzaam Valkenburg.

Lignano’s

Horeca

De rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert.

21Jewelz Logo Design Wit

21Jewelz

Retail

A fashionista’s paradise.

Le Theatre Hotel

Horeca

Een verblijf op Franse romantische wijze in hartje Maastricht

The PEPr Company

Leisure

Organisator van de mooiste (wieler)evenementen van Nederland.

Hotel Voncken

Horeca

Al meer dan 125 jaar een begrip in Valkenburg.

Een complete marketingmix

Step your game up.

Elk middel heeft zijn eigen rol in een effectieve marketingmix. Een team kan niet alleen uit spitsen bestaan.

Social Media Marketing

It's a contact sport.

E-mail marketing

Vertrouwd sinds de 1970s.

Marketing Strategie

Game(plan), set, match.