Support

/

Inloggen bij WordPress

Inloggen op je WordPress-website is essentieel voor het beheren, aanpassen en beveiligen van je website, evenals voor het toevoegen van nieuwe inhoud en het bijhouden van statistieken en prestaties.

Stap 1: Ga naar de inlogpagina van je WordPress-website

• Open een internetbrowser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, of Safari.
  • Voer het webadres van de inlogpagina van je website in. Standaard is dit “www.jouwwebsite.com/wp-login“, maar in sommige gevallen is deze URL aangepast (bijv. /beheer, /login of /cms.
    • Wanneer jouw website is gemaakt door James Robinson heb je een ‘Website Handleiding‘ ontvangen. Hier staan jouw initiële inlog gegevens op vermeld.

Stap 2: Voer je gebruikersnaam in

• Op de inlogpagina van je website zie je twee lege velden met labels “Gebruikersnaam” en “Wachtwoord”.
  • Typ je gebruikersnaam in het veld met het label “Gebruikersnaam”. Dit is meestal de gebruikersnaam die je hebt gekozen toen je je WordPress-website hebt aangemaakt.

Stap 3: Voer je wachtwoord in

• Typ je wachtwoord in het veld met het label “Wachtwoord”. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus zorg ervoor dat je hoofdletters en kleine letters correct invoert.
  • Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op de link “Wachtwoord vergeten?” onder het wachtwoordveld. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Stap 4: Klik op de knop “Inloggen”

• Nadat je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd, klik je op de knop “Inloggen”.
  • Als je gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn, word je doorgestuurd naar het Dashboard van je WordPress-website, waar je je website kunt beheren en bewerken.

Stap 5: Uitloggen

• Als je klaar bent met werken aan je website, klik dan op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Klik vervolgens op de link “Uitloggen” om veilig uit te loggen uit je WordPress-account.

Meer informatie over

Branding

PPC (Pay Per Click)

Online zichtbaarheid

Online vindbaarheid

Organisch verkeer

SEO-vriendelijk

Uptime

DMARC

EM

REM

Online marketing

Social Media Marketing

Zoekmachine Marketing

Marketing