Support

/

WordPress wachtwoord reset

Het is belangrijk om te weten dat ik geen toegang heb tot persoonlijke of vertrouwelijke informatie, zoals wachtwoorden voor WordPress-websites.

Als je het wachtwoord voor je WordPress-website bent vergeten, zijn er echter een paar stappen die je kunt nemen om het op te halen of opnieuw in te stellen:

• Ga naar de inlogpagina van je WordPress-website.
  • Klik op de link “Wachtwoord vergeten?” onder het wachtwoordveld.
  • Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan je WordPress-account.
  • WordPress stuurt je een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Volg deze instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Het is belangrijk om na het resetten van je wachtwoord deze stappen te volgen:

• Log in op je WordPress-dashboard met het nieuwe wachtwoord.
  • Ga naar Gebruikers > Profiel en wijzig je wachtwoord naar iets dat je gemakkelijk kunt onthouden.
  • Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord gebruikt om de beveiliging van je website te verbeteren.

Als geen van deze opties werkt, kun je het beste met ons contact opnemen. Wij kunnen het wachtwoord namelijk ‘via een achterdeur’ voor je herstellen.

Meer informatie over

Branding

PPC (Pay Per Click)

Online zichtbaarheid

Online vindbaarheid

Organisch verkeer

SEO-vriendelijk

Uptime

DMARC

EM

REM

Online marketing

Social Media Marketing

Zoekmachine Marketing

Marketing