Workspace

Prijs

vanaf €49/maand

Taal

Nederlands

Website

Leadinfo

Herken zakelijke websitebezoekers

Leadinfo is een krachtig hulpmiddel dat jouw bedrijf kan ondersteunen bij het identificeren van waardevolle leads en het stimuleren van groei. Met zijn geavanceerde leadgeneratietechnologieën, gedetailleerde bedrijfsinformatie en geautomatiseerde leadscores, biedt Leadinfo een concurrentievoordeel en de mogelijkheid om jouw verkoopinspanningen te optimaliseren. Ontdek vandaag nog de kracht van Leadinfo en maak van jouw websitebezoekers waardevolle leads die jouw bedrijf naar succes leiden.

Leadinfo is een geavanceerd B2B leadgeneratieplatform dat jouw websitebezoekers omzet in waardevolle leads. Door gebruik te maken van geavanceerde IP-trackingtechnologieën, kan Leadinfo de bedrijven identificeren die jouw website bezoeken, zelfs als ze geen contactgegevens achterlaten. Hierdoor krijg je waardevolle inzichten in potentiële klanten die interesse hebben in jouw producten of diensten.

Hoe Werkt Leadinfo?

  1. IP-tracking: Leadinfo gebruikt IP-tracking om het bedrijf achter een websitebezoek te identificeren. Dit stelt jou in staat om te zien welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina’s ze bekijken.
  2. Gedetailleerde Bedrijfsinformatie: Met Leadinfo krijg je gedetailleerde informatie over de geïdentificeerde bedrijven, zoals hun branche, locatie, grootte en website. Dit stelt jou in staat om jouw marketing- en verkoopinspanningen beter af te stemmen op specifieke doelgroepen.
  3. Geautomatiseerde Leadscores: Leadinfo voorziet elk bedrijf van een leadscore op basis van hun activiteit op jouw website. Hierdoor kun je prioriteit geven aan de meest geïnteresseerde leads en proactief met hen in contact komen.

Waarom is Leadinfo Interessant voor Jouw Bedrijf?

  1. Geavanceerde Leadgeneratie: Leadinfo biedt een geavanceerde en effectieve manier om waardevolle leads te genereren zonder dat je afhankelijk bent van contactformulieren of nieuwsbriefaanmeldingen.
  2. Personalisatie en Targeting: Met gedetailleerde bedrijfsinformatie kun je jouw marketing- en verkoopstrategieën personaliseren en nauwkeurig targeten op specifieke doelgroepen.
  3. Verhoogde Conversieratio’s: Door inzicht te krijgen in potentiële klanten die interesse hebben getoond in jouw producten of diensten, kun je gerichte en relevante follow-up doen, wat leidt tot hogere conversieratio’s.
  4. Tijdsbesparing: Leadinfo automatiseert het identificatieproces, waardoor je kostbare tijd bespaart bij het zoeken naar potentiële leads.
  5. Beter Inzicht in Jouw Markt: Door te weten welke bedrijven jouw website bezoeken, kun je beter begrijpen welke segmenten van de markt interesse hebben in jouw aanbod.

Bel ons

Mail ons