Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoger in Google

‘Hoger scoren in Google’. Dat is wat ieder bedrijf wil. SEO (Search Engine Optimisation of Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands) speelt hierbij een cruciale rol.

Waarom?

De meerwaarde voor jouw bedrijf

Hoewel het enige tijd kan duren om je ranking in de zoekresultaten te verbeteren, zorgt de SEO optimalisatie van je website ervoor dat je langdurig organisch verkeer blijft ontvangen. Hierdoor is het een van de meest duurzame vormen van online marketing.

Meer websitebezoekers

Krijg meer organisch verkeer van zoekmachines (zoals Google en Bing) naar jouw website door effectieve strategieën toe te passen Dit kan leiden tot een toename van het organische verkeer naar je website.

Betere vindbaarheid

Met een effectieve SEO-strategie vergroot je de zichtbaarheid van je website, trek je meer organisch verkeer aan en bereik je jouw doelgroep op de juiste momenten.

Langdurige resultaten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lagere advertentiekosten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Grotere geloofwaardigheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Meer vertrouwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

We hebben o.a. voor de volgende opdrachtgevers mogen werken aan een betere vindbaarheid in zoekmachines:

Onze methodes

Onze aanpak

Je website hoger laten scoren in Google is een arbeidsintensief, doorlopend proces. Kortweg, draait het om zo relevant mogelijk te zijn voor potentiële bezoekers. Google en andere zoekmachines scannen regelmatig jouw webpagina’s, om te bepalen hoe relevant ze zijn voor bepaalde zoekwoorden. Dit doen deze zoekmachines automatisch, met gebruik van ‘robots’. Je wil jouw website zo instellen en optimaliseren, dat het voor deze ‘robots’ duidelijk is waar je pagina’s over gaan. Samengevat, wil je jouw website optimaliseren om zowel mensen als deze robots tevreden te stellen. Je kunt je voorstellen dat dit een complexe onderneming is. Deze ‘complexe onderneming’ bestaat uit een viertal pilaren: technische SEO, on-page SEO, content en autoriteit. Maar uiteindelijk draait veel om zoekwoorden. Beter gezegd, om de juiste zoekwoorden!

SEO Rapportage

Lorem ipsum dolor sit amet.

Nulmeting

Lorem ipsum dolor sit amet.

On-page SEO optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet.

Linkbuilding

Lorem ipsum dolor sit amet.

SEO content

Lorem ipsum dolor sit amet.

SEO Analyse

Lorem ipsum dolor sit amet.

Zoekwoorden onderzoek

Lorem ipsum dolor sit amet.

Tools en partners

Only the best is good enough.

Meer dan 200 variabelen bepalen de ranking in Google, maar niemand weet precies welke variabelen dat zijn. Het is zaak om je rankings, trends en ontwikkelingen voortdurend in de gaten te houden. De juiste tools kunnen hierbij helpen. Zeker bij SEO is de juiste tooling van cruciaal belang.

Google Search Console

Google Search Console is een webdienst van Google waarmee we inzicht krijgen in de prestaties van jouw website in de zoekresultaten en problemen kunnen oplossen.

Ahrefs

Ahrefs is een SEO-tool die ons in staat stelt om websiteverkeer te analyseren, relevante zoekwoorden te vinden en concurrenten te volgen om zo jouw online zichtbaarheid te optimaliseren.

Semrush

SEMrush is een veelzijdige SEO-tool waarmee we websiteverkeer kunnen analyseren, zoekwoorden kunnen onderzoeken en concurrenten kunnen volgen om hun online aanwezigheid te verbeteren.

Start met een gratis SEO Analyse

Jim Kikken Profielfoto HR

Jim Kikken

Mede-eigenaar

Oke, we hebben nu in dik 350 woorden kort uitgelegd hoe je met jouw website hoger in Google kunt scoren. Dit is natuurlijk pas het topje van de ijsberg. Want we zijn in vogelvlucht door de vele disciplines van SEO gegaan. Word je hier nu enthousiast van of juist een beetje ontmoedigd?

In dat laatste geval, nodigen we je graag uit om te kijken wat jouw doelen zijn met SEO. En om te kijken op welke woorden je hoger wil scoren in zoekmachines. We raden je sowieso aan onze gratis SEO Scan aan te vragen. Hiermee laten we je zien hoe jouw website bovenaan in google kan komen. Uiteraard op basis van de juiste zoekwoorden.

Hoe je dat doet? Neem even 1 minuutje de tijd. Vul jouw website en contactgegevens in en je ontvangt een beknopte SEO analyse. Binnen één werkdag heb je ‘m in je mailbox! Zo krijg je direct inzicht in hoe je ervoor staat in Google en op welke zoekwoorden je kunt scoren. Onze quickscan is niet alleen gratis, maar ook vrijblijvend!

Step-by-step

Wat gaan we precies doen?

Wil je aan de slag met SEO? Onze SEO specialisten helpen je graag op weg. En wel op de volgende manieren.

Stap 1
Nulmeting

Om te weten of je vooruitgang boekt, moet je weten waar je start. Een nulmeting in SEO is een initiële evaluatie van de huidige zoekmachine optimalisatie status van jouw website waardoor we de basislijn bepalen voor toekomstige verbeteringen en metingen.

Stap 2
Zoekwoorden onderzoek

Je wilt zo relevant mogelijk zijn voor jouw potentiële klanten. Bij een zoekwoorden onderzoek identificeren we zoektermen die gebruikers typen bij het zoeken naar informatie. Denken vanuit de gedachten van een potentiële klant is hierbij essentieel.

Stap 3
Copywriting

De inhoud van jouw website moet aantrekkelijk zijn voor lezers én geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit doen we met sterke teksten op basis van relevante zoekwoorden en technieken.

Stap 4
Linkbuilding

Je wilt zichtbaar zijn en autoriteit in jouw markt uitstralen. Een hoge ranking in zoekmachines is hiervoor zeer belangrijk. Dit gaan we onder andere realiseren door te zorgen dat andere relevante en hoogwaardige websites naar jouw website gaan linken.

Stap 5
Analyseren

Om gerichte keuzes te kunnen maken is het cruciaal om data te verzamelen en op een juiste manier te analyseren. We identificeren sterke en zwakke punten, ontdekken kansen en geven aanbevelingen voor het verbeteren van jouw zoekprestaties.

Stap 6
Rapportage

Je wilt weten of jouw investering in SEO rendeert. Onze rapportages geven inzicht in de prestaties van jouw website, rankings en andere belangrijke statistieken. Zo krijg je inzicht in de voortgang en resultaten van onze SEO-inspanningen.

Eerst zien, dan geloven?

Cases

Een greep uit onze projecten waar we trots op zijn en waar we met een grote glimlach over praten.

Retail

Moustache Conceptstore

Go the scandinavian way

Horeca

De Gouverneur Maastricht

Elk uur Hoppy hour bij De Gouverneur!

Horeca

Restaurant Rozemarijn

Een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht.

Horeca

Lignano’s

De rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert.

Leisure

The PEPr Company

Organisator van de mooiste (wieler)evenementen van Nederland.

Leisure

Kabelbaan Valkenburg

De leukste attractie heuvel van Zuid-Limburg.

Overheid

Gemeente Valkenburg

Veelzijdig en duurzaam Valkenburg.

21Jewelz Logo Design Wit

Retail

21Jewelz

A fashionista’s paradise.

Horeca

Hotel Voncken

Al meer dan 125 jaar een begrip in Valkenburg.

Horeca

Le Theatre Hotel

Een verblijf op Franse romantische wijze in hartje Maastricht

Bel ons

Mail ons