We're part of

21Jewelz

A fashionista’s paradise.

Begonnen als kleine webshop voor sieraden en uitgegroeid tot een serieuze e-commerce speler in dameskleding, sieraden en andere musthaves in Limburg en (ver) daarbuiten. Maar ook de fysieke boutique in hartje Valkenburg aan de Geul is inmiddels geliefd bij fashionistas uit Valkenburgs & omstreken en toeristen.

(Online) marketing

21Jewelz

Een wekelijks wisselende collectie om een up-to-date aanbod te kunnen houden, afgestemd op de laatste fashion trends. In de fashionwereld anno nu, niet altijd even makkelijk. Toch lukt het 21Jewelz, week in week uit, weer opnieuw.

Wekelijks een nieuwe collectie, betekent ook wekelijks nieuwe visuals, advertenties en nieuwsbrieven. Het doel? Dat zijn er eigenlijk drie: naamsbekendheid, websitebezoekers en uiteraard conversies in de webshop.

21Jewelz Verzendzak Design

200K

Google weergaven

+

350K

Social weergaven

=

100K

Websitebezoeken

=

>12

Roas

Online adverteren met resultaat

Na het ontwikkelen van een nieuwe branding, website en marketingstrategie, zijn we aan de slag gegaan met online adverteren, gericht op resultaat. Van social media advertising, tot e-mail marketing. Elk middel wordt ingezet voor verschillende fases van ‘funnel’. Zo creëren we niet alleen (landelijke) naamsbekendheid, maar zorgen we ook voor een constante stroom aan relevante websitebezoekers. Ohja, en uiteraard zorgt dit voor een verhoging van het aantal verkopen op de website! Gemiddeld ligt de ‘ROAS’ (return on ad spend) dik boven 12. Dat wil zeggen dat elke advertentie-euro er gemiddeld maar liefst 12 oplevert! Niet slecht, toch?

Bel ons

Mail ons