We're part of

Kerststad Valkenburg

Geniet van het kerstspektakel en ervaar de magie.

Kerststad Valkenburg is Inmiddels wereldwijd bekend en geliefd. Uitgeroepen tot 'European Best Christmas Destination van Nederland 2022’, 'European Best Christmas Market 2020' en 'European City of Christmas 2018’. In de laatste weken van elk jaar, smelt het historische Geulstadje Valkenburg samen met eeuwenoude kersttradities om zo ‘Kerststad Valkenburg’ te vormen.

(Re) branding

Kerststad Valkenburg

Elk jaar weer, strijken vele bezoekers van heinde en verre hier neer om zich onder te dompelen in magische kerstsferen, maar ook om te genieten van de fantastische activiteiten en bezienswaardigheden waar Valkenburg om bekend staat.

Maar dit jaar… was het tijd voor iets anders! De stijl die Kerststad Valkenburg haar bekendheid had opgeleverd, mocht een opfrisbeurt krijgen. Een rebranding dus. Het doel van de rebranding? Met behoud van de huidige herkenbaarheid en (naams)bekendheid, een modernere uitstraling krijgen.

Changing a winning team…

Hadden we al verteld dat het bestaande beeldmerk intact moest blijven? Best een uitdaging dus! Gelukkig kwam het concept dat we pitchten als winnaar uit de bus. Uiteindelijk ontwierpen we de nieuwe huisstijl, het campagnebeeld van Kerststad Valkenburg 2022, illustraties, folders, plattegronden, flyers, banieren, signing, online ads en een heuse kerstkrant!

Toen we zelf in december een rondje door Valkenburg liepen, was heel Valkenburg gehuld in Kerst en ‘Kerststad’. Daar waren we best een beetje trots op!

Bel ons

Mail ons