Juridisch

Disclaimer

Laatst bijgewerkt op: 5 maart 2024

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig, juist of actueel is. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Alle informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar op deze website wordt verwezen. Het opnemen van een link naar een externe website impliceert niet dat wij de inhoud van die website onderschrijven.

Door gebruik te maken van deze website stem je in met deze disclaimer en ga je ermee akkoord dat het gebruik van de informatie op deze website volledig op eigen risico is.

Bel ons

Mail ons