We're part of

Restaurant Rozemarijn

Een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht.

Wie van culinair genot en de lekkerste zee-gerechten houdt, kan volop genieten in de Havenstraat in Maastricht. Op een kleine afstand van het bruisende Onze-Lieve-Vrouweplein ligt een historisch pand, het restaurant Rozemarijn. Chef-Kok Jeroen Raes combineert zijn Zeeuwse gerechten met lokale producten om de optimale smaken te creëren van de unieke smaken van de zee. Gastvrijheid en passie staan centraal in het no-nonsense restaurant, waar iedereen welkom is.

(Online) Marketing

Restaurant Rozemarijn

Zeeuwse gerechten met lokale producten gecombineerd tot creatieve en verrassende smaakcombinaties, overgebracht tot overheerlijke gerechten. Culinair genieten in het hart van Maastricht, dat doe je bij Restaurant Rozemarijn.
Met een creatieve chef-kok en gastvrij personeel biedt Restaurant Rozemarijn alles voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Doordat de verschillende overheerlijke gerechten, alle verrassende menu’s en de steeds variërende menu’s die wisselen van seizoen tot seizoen is het van groot belang dat dit gecommuniceerd wordt met de doelgroep. In deze tijd gebeurt dit veel via online kanalen.
Voorbeeld menu van Restaurant Rozemarijn in Maastricht
Het wijnetiket, bijbehorend aan de huisstijl voor Rozemarijn

Van waardevolle content tot waar culinair genot

James Robinson en Rozemarijn hebben in een verder verleden gekozen om de website onder handen te nemen, zodat het gemakkelijk is om alle lekkere gerechten te ontdekken die Rozemarijn te bieden heeft. Ook hebben we een herkenbaar logo ontworpen dat de merkbeleving van het restaurant naar een hoger niveau tilt. Nu de huisstijl en de website staan, is ons team van enthousiaste social media guru's aan de slag gegaan om het prachtige restaurant te promoten met content waar je van watertand.