We're part of

Hotel Voncken

Al meer dan 125 jaar een begrip in Valkenburg.

Midden in het bruisend centrum in Valkenburg aan de Geul ligt Hotel Voncken. Het hotel is een heus begrip in en rondom Valkenburg. Dit stijlvolle hotel wordt al meer dan 125 jaar gerund door dezelfde familie. Inmiddels door de 5e generatie hoteliers! Met de groei van Valkenburg als toeristenstad, groeit het bedrijf mee.

Marketing Hotel Voncken Logo met Payoff Donker
Marketing Hotel Voncken Logo Wit
Marketing Hotel Voncken Logo Donker

Marketing & Branding

Hotel Voncken
De locatie, omgeving, historie en uitstraling van het hotel trekt menig bezoeker van het geulstadje makkelijk over de streep. Maar met deze opkomst van toeristen is de concurrentie natuurlijk ook gestegen. Daarom is het zaak om concurrenten voor te blijven met modernisering. Zowel in het hotel, als in de communicatie.
Waar we in het verleden de branding en website hebben ontwikkeld, zetten we nu voornamelijk in op online marketing. Door middel van Google en social media campagnes, zorgen we ervoor dat Hotel Voncken ‘top of mind’ blijft bij toeristen. Daarnaast is het doel, om zoveel mogelijk potentiële gasten naar de (externe) boekingsmodule te sturen.

65K

Maandelijks Google bereik

+

30K

Maandelijks Social bereik

=

4x

Meer website- bezoekers

=

+750%

Meer klikken naar boekingsmodule

An overnight success

Tijdens onze brainstormsessie bekeken we welke platformen voor Hotel Voncken het doeltreffendst en kosteneffectief waren. We kozen voor meerdere kanalen, gericht op verschillende ‘funnel’ fases. We zorgen voor een groei van de regionale en vooral nationale naamsbekendheid. Daarbij zorgen we ervoor dat potentiële gasten Hotel Voncken op het juiste moment tegenkomen: wanneer ze een tripje naar Valkenburg aan het plannen zijn. En, voordat we het vergeten, dat deze mensen uiteindelijke in Hotel Voncken ontvangen mogen worden!

Bel ons

Mail ons