We're part of

De Gouverneur Maastricht

Elk uur Hoppy hour bij De Gouverneur!

Wie houdt van een borrelplank gecombineerd met lekkere speciaalbiertjes, kan zijn hart ophalen bij het charismatisch café in de binnenstad van Maastricht. Op een steenworp afstand van het iconische stadhuis ligt De Gouverneur. Hier staan meer dan 300 speciaalbieren koud, de menukaart is gevuld met lekkers voor de échte bourgondiër en het is er altijd gezellig.

(Online) Marketing

De Gouveneur Maastricht

Al bijna 10 jaar lang serveert De Gouverneur speciaalbieren aan lokale, nationale en zelfs internationale gasten! Mensen van heinde en verre komen naar het bruisende Maastricht om het historische centrum te verkennen en te genieten van een borrelplank en een verfrissend biertje op het gezellige terras. En dit alles begon al in 2014!

Met de enige echte bierbijbel en de meer dan 300+ verschillende speciaalbieren, wisselen de overheerlijke borrelhapjes en planken mee met wat wordt geserveerd! Hierbij hoort natuurlijk ook een duidelijke indeling van de bierbijbel, een overzichtelijke website en een onvergetelijk logo! Dat is waar wij komen kijken. We ontwikkelden een website en updaten meerdere malen per jaar de menukaart. Het doel? Zorgen dat de mensen de bijbel maar al te graag uitlezen en een duidelijk overzicht hebben over wat dit gezellige café allemaal te bieden heeft.

Een impressie van de menu kaarten bij de Gouverneur Maastricht
Een voorbeeld met de huisstijl elementen bij het bestek zakje van de Gouverneur

Speciaalbier op de kaart gezet

De samenwerking met De Gouverneur dateert al uit 2015, nog voordat James Robinson ‘’James Robinson’’ was, en zetten deze enthousiast voort. De website die we gecreëerd hebben voor De Gouverneur, wordt enorm veel bezocht door nationale en zelfs internationale gasten! Ook draagt deze bij aan de ambiance en de stijl van de bar. Door de rijkdom aan verschillende speciaalbieren, wijntjes en frisdranken, ligt onze focus vooral op orde creëren in de bierbijbel. En niet te vergeten, het uitlichten van dit unieke concept in het centrum van Maastricht!