E-mail marketing

Vertrouwd sinds de 1970s.

De medewerker die nooit slaapt. Noem het dé ideale medewerker óf noem het een website.

Wat is Email marketing?

No nonsense, just responses

Je zult vast wel eens gehoord hebben dat social media marketing, email marketing vervangt. Om maar meteen met de deur in huis te vallen; klopt niet! Email marketing is en blijft de meest effectieve manier om jouw klanten te bereiken. En dat ook nog eens kosteneffectief. Het kost je namelijk geen advertentie euro’s!

De kracht van email marketing

Met email marketing kun je op het juiste moment, de juiste boodschap tonen aan jouw doelgroep. Het klinkt misschien als een hele opgave, maar met de juiste strategie en inzet, is dit makkelijker dan je denkt. Je kunt geautomatiseerde berichtjes sturen zoals een welkomstmail of verjaardagsmail met een kortingscode! Wie wil dat nou niet? Op deze manier blijf je vers in het geheugen van je klanten.

Effectieve email marketing

Je kent het wel. Je wordt wakker, opent je mail en… Goedemorgen! 20 nieuwsbrieven van verschillende bedrijven. Klaar om ongelezen de prullenbak in te gaan. Eeuwig zonde! Want email marketing is het uitgelezen medium om jouw doelgroep te bereiken. Maar dan wil je wel, dat je nieuwsbrieven geopend en gelezen worden. Of beter nog, dat lezers converteren! Wil jij ook verzorgde nieuwsbrieven versturen die converteren? Samen bepalen we de thema’s en frequentie, wij doen de rest.


Step-by-step

Dit is hoe we het gaan aanpakken

Een succesvolle aanpak is een doordachte aanpak. We nemen je hierin graag bij de hand volgens een duidelijke en gestructureerde werkwijze.

Specialisten

Ons team is jouw team.​

Waarom kiezen voor één marketing specialist in je team als je samen met James Robinson ook een heel marketingteam kunt bouwen? Wij zijn James Robinson, jouw nieuwe marketingmedewerker. Ons team is jouw team!

Een complete marketingmix

Step your game up.

Elk middel heeft zijn eigen rol in een effectieve marketingmix. Een team kan niet alleen uit spitsen bestaan.

Eerst zien, dan geloven?

Cases

Een greep uit onze projecten waar we trots op zijn en waar we met een grote glimlach over praten.

Alles over marketing

Newsroom

(Online) marketing en alles dat hiermee te maken heeft. Daar zijn we de hele dag mee bezig. Ook als we niet achter het bureau zitten. We schrijven er ook graag over. Vaak kort en krachtig, soms hele verhalen of bijna kronieken. Omdat je over online marketing ook veel sprookjes, mythen en sagen leest, ontkrachten we die graag.