Social Media Adverteren

Schiet met scherp.

Wat is Social Media Adverteren?

Prikkel de pixel.

Social media adverteren geeft je de mogelijkheid om heel gericht jouw doelgroep te bereiken. We starten met wat je nu al weet van je doelgroep. Denk aan relatief brede kenmerken zoals bijvoorbeeld leeftijd, woonplaats en interesse. Vervolgens komt de ‘magie’ van het algoritme van het betreffende platform in het spel. Afhankelijk van de profielen die interactie met je ads hebben, doorklikken naar je website en uiteindelijk converteren, kunnen we nóg gerichter je doelgroep bereiken.

Kosten social media adverteren

Alleen Facebook adverteren heeft zin? Dat klopt natuurlijk voor geen Meta! De algoritmes en advertentiemogelijkheden van een groot aantal social media platformen zijn in de afgelopen jaren sterk verbetert. Afhankelijk van je branche en de kenmerken van je doelgroep kun je zeer effectief op meerdere social media platformen je publiek bereiken. Dat kan onder andere via:
  • Facebook adverteren
  • Instagram adverteren
  • LinkedIn adverteren
  • TikTok adverteren
  • Pinterest adverteren
Jim Kikken, allesweter op het gebied van online marketing en social media marketing limburg

Facebook adverteren en meer

Een bijkomend voordeel van adverteren op social media, is dat je zelf bepaalt wat je uitgeeft. Samen spreken we een budget af dat maandelijks aan social advertising mag worden besteed. Vervolgens is het aan ons om zo veel mogelijk resultaat te behalen binnen dit budget! Wat voor jou als ‘resultaat’ geldt, spreken we van tevoren af. Daarbij ontvang je van ons maandelijkse rapportages, waarin je eenvoudig de prestaties van je social media ads kunt volgen.

Klaar voor het effect van social media adverteren? Dan kun je via onderstaande knop