James Robinson Logo Design Zwart

Adverteren op Google

Hoog, hoger, hoogst.

Slim zoekmachine adverteren, dat is SEA wat ons betreft. Zo heb je snel en gericht resultaat. Wij realiseren een Google Ads campagne (voorheen Google Adwords) gericht op de belangrijke pagina’s en zoekwoorden binnen je website. Daarbij zijn we Google Partner, wat betekent dat we volgens Google de kennis, kunde en ervaring hebben om effectieve SEA campagnes op te zetten en te beheren.

Wat is Search Engine Advertising?

Meteen op nummer 1.

Adverteren op Google , ook wel Search Engine Advertising (SEA), is een efficiënte manier om direct meer bezoekers op je website te krijgen. Je wil ‘hoger in Google’, maar liever niet weken of maanden wachten op resultaat? In dat geval is SEA en perfect medium. 

Google SEA

Afhankelijk van je branche en doelen, heeft Google adverteren meerdere platformen die aansluiten bij wat je wil bereiken. Zo kun je in Google adverteren zichtbaar zijn door middel van o.a. ’Search Ads’, ‘Display Ads’, ‘Shopping Ads’, ‘Video Ads’. Daarnaast kun je ervoor kiezen om ‘Performance Max’ campagnes in zetten. Deze vorm van adverteren op Google maakt het mogelijk om alle Google platformen in één campagne te combineren. De mogelijkheden lijken dus wel eindeloos, maar je budget is dat natuurlijk niet.

Google adverteren kosten

Google biedt veel controle over je advertenties. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf jouw dagbudget. Dit betekent dat je per maand niet meer uitgeeft dan je wil. Als we met zoekmachine adverteren aan de slag gaan, bepalen we samen wat je doelen zijn. Dit koppelen we aan een budget. Zo weet je qua kosten waar je aan toe bent. Wij monitoren en optimaliseren jouw campagnes vervolgens, zodat je een optimaal resultaat haalt binnen je budget. Of het nu gaat om contactmoment, leads, reserveringen, of productverkopen. Opzoek naar de best mogelijk doelgroep! 

De kracht van adverteren op Google

Adverteren op Google biedt de kans om real-time advertenties aan te passen. Door de rapportages en inzicht in data die dit medium geeft, krijgen we inzicht in wat er werkt en wat vooral niet werkt. Op basis van deze bevindingen passen we aan en stellen we bij. Wat adverteren op google zo krachtig maakt? opsomming:

  • Gericht op conversie (aankopen, leads)
  • Vast budget instellen (nooit meer uitgeven dan afgesproken)
  • Direct ‘live’ (snel resultaat)
  • Meetbaar (live rapportages)
  • Doelgericht adverteren (nauwkeurig doelgroep bepalen)

Verschil SEA en SEO

Als het gaat om SEA en SEO, hoef je niet te kiezen. Door SEO en SEA te combineren, zul je uiteindelijk de beste resultaten behalen. Dit omdat ze elk hun eigen korte- en langetermijnvoordelen hebben en elkaar versterken!

SEO is alles wat je doet om ervoor te zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten verschijnt, zelfs als je Google er niet voor betaalt. Het opbouwen van autoriteit in zoekmachines heeft echter tijd nodig.

SEA daarentegen geeft direct resultaat! SEA geeft daarbij de mogelijkheid om mensen te bereiken waarvan de kans groot is dat ze daadwerkelijk iets willen kopen. Wist je dat je past betaalt wanneer er iemand op jouw advertenties klikt? Omdat je per klik betaalt, stemmen we campagnes, doelgroepen en zoekwoorden zo af, dat die klikken van jouw potentiële klanten komen. Als je per click betaalt, wil je natuurlijk wel dat die klikken komen van mensen die naar jouw producten of diensten zoeken! 

Welkom in de wereld van het Google algoritme! Meer weten over hoe dit algoritme werkt?

Step-by-step

Dit is hoe we het gaan aanpakken

Een succesvolle aanpak is een doordachte aanpak. We nemen je hierin graag bij de hand volgens een duidelijke en gestructureerde werkwijze.

Stap 1

SEA intake

Eerst zullen we samen met jou de strategie bespreken en doelen. Je wil natuurlijk 'meteen op nummer 1'. En dan liefst op zoveel mogelijk relevante zoekwoorden. Maar omdat je betaalt per klik, zullen we moeten kijken hoe we jouw budget zo goed mogelijk inzetten.

Stap 2

Zoekwoorden onderzoek

Op basis van de intake zullen wij beginnen met een zoekwoorden onderzoek. Hierbij kijken we welke zoekwoorden passend zijn voor jouw bedrijf en wat er past binnen je budget.

Stap 3

In de aanval

De zoekwoorden zijn uitgekozen, de strategie is bepaald. Nu komt het aan op onze SEA specialisten. Die stellen je campagnes is en blijven deze vervolgens monitoren. Juist door het continu optimaliseren van jouw campagnes, gaan we zoveel mogelijk resultaat halen uit jouw budget!

Stap 4

Google rapportage

Je kunt de voortgangen en vorderingen volgen via een realtime rapportage. Daarnaast houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Eerst zien, dan geloven?

Cases

Een greep uit onze projecten waar we trots op zijn en waar we met een grote glimlach over praten.

Kerststad Valkenburg

Leisure

Geniet van het kerstspektakel en ervaar de magie.

Restaurant Rozemarijn

Horeca

Een vleugje Zeeuwse roots in het hart van Maastricht.

Le Theatre Hotel

Horeca

Een verblijf op Franse romantische wijze in hartje Maastricht

Gemeente Valkenburg

Overheid

Veelzijdig en duurzaam Valkenburg.

De Gouverneur Maastricht

Horeca

Elk uur Hoppy hour bij De Gouverneur!

Lignano’s

Horeca

De rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert.

The PEPr Company

Leisure

Organisator van de mooiste (wieler)evenementen van Nederland.

21Jewelz Logo Design Wit

21Jewelz

Retail

A fashionista’s paradise.

Hotel Voncken

Horeca

Al meer dan 125 jaar een begrip in Valkenburg.

Een complete marketingmix

Step your game up.

Elk middel heeft zijn eigen rol in een effectieve marketingmix. Een team kan niet alleen uit spitsen bestaan.

Social Media Marketing

It's a contact sport.

Hoger in Google met SEO

Zoekmachine optimalisatie.

E-mail marketing

Vertrouwd sinds de 1970s.