Website laten maken

Het hart van jouw marketing

Je website of webshop is dé plek waar alles samenkomt: de bezoeker zal hier de beoogde conversie moeten maken. Een contactformulier invullen, een aankoop doen of inschrijven voor je nieuwsbrief. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar dan moet alles wel optimaal werken. Bof jij eens even, want wij realiseren dit voor je!

Een website die voor je werkt

Develop your business

Geen website is geen optie. Een mooie, goed vindbare website speelt een centrale rol in je marketing. Dus wil je ook dat die website optimaal converteert? Wij helpen je om jouw website een marketing machine te laten worden!

Professioneel webdesign

Bij James Robinson ontwikkelen we jouw website met een klein team van specialisten. We geloven in korte communicatielijnen en veel ruimte voor persoonlijk contact. Dat houdt in dat we altijd voor je klaarstaan. Maar verwar onze kleinschaligheid niet met een gebrek aan expertise – wij kennen ons vak door en door! Waar we die uitvoerende expertise missen, werken we samen met vaste partners. Want een professioneel webdesign is niks zonder overtuigende teksten of pakkende fotografie en video. It’s all in our game. Kortom, een website laten maken bij James Robinson betekent dat wíj́ overal aan denken.

Maureen Bergers en Nyssa van Leerssum in marketing overleg

Je website als marketingmachine

Het internet slaapt nooit, maar als ondernemer of marketingmanager functioneer je wel beter na een goede nachtrust. Nieuwe ontwikkelingen, trends, tools & technieken en wetgevingen volgen elkaar in rap tempo op. Bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. Zeker niet als je, zoals jij, je handen vol hebt aan je eigen business. Laat dit nou juist ónze business zijn.

Marketing is ons vak, websites zijn hier een cruciaal onderdeel van. Buiten het feit dat we websites met oogstrelend en uniek design maken, bekijken we een website vanuit het oogpunt van marketeers. Zo zijn websites die wij bouwen altijd voorzien van responsief design (mobiel vriendelijk), analytische tools, social media koppelingen, snelheidsoptimalisatie en basis SEO (vindbaarheid in Google).

WordPress website

James Robinson maakt websites in WordPress. Een website in wordpress laten maken, geeft jou de vrijheid om zelf heel eenvoudig aanpassingen te doen in je pagina’s. Bijvoorbeeld in tekst of foto’s. Dit ‘open-source CMS’ is dus gemakkelijk zelf te beheren. Je zit dus ook niet aan ons vast. Wil je niet meer met ons samenwerken? Dan ‘verhuis’ je jouw website eenvoudig naar een andere partij. Niet dat we ons kunnen voorstellen dat je dit zou willen ;). Bij James Robinson in elk geval geen geforceerde samenwerking of uitgebreide contracten.

Jim Coumans Met Voetbal

Website laten maken kosten

Enter Robert ten Bink met ’the million-dollar question’: Wat een kost het om een professionele website te laten maken? Een professionele website laten maken hoeft bij James Robinson gelukkig geen ‘million dollars’ te kosten. Omdat de kosten voor onze wordpress websites afhankelijk zijn van veel verschillende factoren, is het lastig hier een prijs aan te verbinden. Moet de nieuwe website meertalig zijn? Hoeveel verschillende pagina designs zijn er nodig? Zijn er koppelingen met andere software nodig? Is er behoefte aan een of meerdere zoekfilters? Wat we in elk geval kunnen zeggen: wij maken websites voor (bijna) elk budget!

Een professionele website laten maken door James Robinson? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Step-by-step

Dit is hoe we het gaan aanpakken

Een succesvolle aanpak is een doordachte aanpak. We nemen je hierin graag bij de hand volgens een duidelijke en gestructureerde werkwijze.

Stap 2

Websiteplan

Op basis van de intake en de bepaalde doelen, zetten we een websiteplan op. In dit plan vind je niet alleen de structuur van de website die we gaan uitwerken, maar ook een planning van de verschillende fases. Zo weet je wanneer je tussentijdse updates mag ontvangen en wanneer je zelf door je nieuwe website kunt klikken.

Stap 3

Webdesign

Het wordt concreet! We gaan aan de slag met het ontwerp van je website. Oogstrelend design, gebruiksvriendelijkheid en conversiegerichtheid is de focus. Het 'platte' design krijg je vervolgens gepresenteerd en krijg je ruimte voor feedback. Na eventuele aanpassingen, gaan we over tot de daadwerkelijk bouw van de website.

Stap 4

Content creatie

Een krachtige online aanwezigheid creëren? Dan kun je niet zonder pakkende teksten en opvallende fotografie & videografie. Complexe business? Dan heb je misschien infographics of animaties nodig. Zelf regelen of volledig uitbesteden? Wij weten als geen ander hoe we visueel en tekstueel het verhaal van jouw bedrijf kunnen vertellen.

Stap 5

Webdevelopment

Tijd om te gaan bouwen! Onze ruimte ervaring met WordPress development, geeft ons de ruimte om de website exact af te stemmen op jouw wensen. We optimaliseren standaard op snelheid en SEO-vriendelijkheid. Daarbij implementeren we analytische tools die je vanaf livegang inzicht geven in je statistieken.

Stap 6

Test & Optimalisatie

Je website is klaar! Nouja, zo goed al. We willen er zeker van zijn dat alles klopt. Dus voordat we live gaan, lopen we alles nog even na. Denk aan knoppen, linkjes en formulieren en andere functionaliteiten en koppelingen. Vervolgens krijg je zelf ook de mogelijkheid om te checken of alles is zoals afgesproken. Love it? Let's go live!

Stap 7

Live

Champagne. Je nieuwe website is live! Een meer dan goed begin, maar niet het einde. Als je wilt dat je website altijd soepel draait en up-to-date is, verzorgen we dat graag voor je met een onze onderhoudspakketten. Al nagedacht over hoe je bezoekers en klanten gaat genereren? We helpen je graag met doordachte marketingcampagnes!

Stap 8

Onderhoud & Beheer

Maak kennis met de gloednieuwe Mac Studio, de nieuwe iPad Air en de nieuwe iPhone SE. Services: Chat met een Specialist, Gratis bezorging, Apple Trade In, Rechtstreeks bij Apple.

Specialisten

Ons team is jouw team.​

Waarom kiezen voor één marketing specialist in je team als je samen met James Robinson ook een heel marketingteam kunt bouwen? Wij zijn James Robinson, jouw nieuwe marketingmedewerker. Ons team is jouw team!

Een complete marketingmix

Step your game up.

Elk middel heeft zijn eigen rol in een effectieve marketingmix. Een team kan niet alleen uit spitsen bestaan.

Eerst zien, dan geloven?

Cases

Een greep uit onze projecten waar we trots op zijn en waar we met een grote glimlach over praten.

Alles over marketing

Newsroom

(Online) marketing en alles dat hiermee te maken heeft. Daar zijn we de hele dag mee bezig. Ook als we niet achter het bureau zitten. We schrijven er ook graag over. Vaak kort en krachtig, soms hele verhalen of bijna kronieken. Omdat je over online marketing ook veel sprookjes, mythen en sagen leest, ontkrachten we die graag.