Website laten maken

Het hart van je marketing.

Een mooie, goed vindbare website speelt een centrale rol in je marketing. Wij maken van jouw website een marketing machine!

Een website die voor je werkt

Develop your business

Geen website is geen optie. Een mooie, goed vindbare website speelt een centrale rol in je marketing. Dus wil je ook dat die website optimaal converteert? Wij helpen je om jouw website een marketing machine te laten worden!

Professioneel webdesign

Bij James Robinson ontwikkelen we jouw website met een klein team van specialisten. We geloven in korte communicatielijnen en veel ruimte voor persoonlijk contact. Dat houdt in dat we altijd voor je klaarstaan. Maar verwar onze kleinschaligheid niet met een gebrek aan expertise – wij kennen ons vak door en door! Waar we die uitvoerende expertise missen, werken we samen met vaste partners. Want een professioneel webdesign is niks zonder overtuigende teksten of pakkende fotografie en video. It’s all in our game. Kortom, een website laten maken bij James Robinson betekent dat wíj́ overal aan denken.

Maureen Bergers en Nyssa van Leerssum in marketing overleg

Je website als marketingmachine

Het internet slaapt nooit, maar als ondernemer of marketingmanager functioneer je wel beter na een goede nachtrust. Nieuwe ontwikkelingen, trends, tools & technieken en wetgevingen volgen elkaar in rap tempo op. Bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden. Zeker niet als je, zoals jij, je handen vol hebt aan je eigen business. Laat dit nou juist ónze business zijn.

Marketing is ons vak, websites zijn hier een cruciaal onderdeel van. Buiten het feit dat we websites met oogstrelend en uniek design maken, bekijken we een website vanuit het oogpunt van marketeers. Zo zijn websites die wij bouwen altijd voorzien van responsief design (mobiel vriendelijk), analytische tools, social media koppelingen, snelheidsoptimalisatie en basis SEO (vindbaarheid in Google).

WordPress website

James Robinson maakt websites in WordPress. Een website in wordpress laten maken, geeft jou de vrijheid om zelf heel eenvoudig aanpassingen te doen in je pagina’s. Bijvoorbeeld in tekst of foto’s. Dit ‘open-source CMS’ is dus gemakkelijk zelf te beheren. Je zit dus ook niet aan ons vast. Wil je niet meer met ons samenwerken? Dan ‘verhuis’ je jouw website eenvoudig naar een andere partij. Niet dat we ons kunnen voorstellen dat je dit zou willen ;). Bij James Robinson in elk geval geen geforceerde samenwerking of uitgebreide contracten.

Jim Coumans Met Voetbal

Website laten maken kosten

Robert ten Bink met ’the million-dollar question’: Wat een kost het om een professionele website te laten maken? Een professionele website laten maken hoeft bij James Robinson gelukkig geen ‘million dollars’ te kosten. Omdat de kosten voor onze wordpress websites afhankelijk zijn van veel verschillende factoren, is het lastig hier een prijs aan te verbinden. Moet de nieuwe website meertalig zijn? Hoeveel verschillende pagina designs zijn er nodig? Zijn er koppelingen met andere software nodig? Wil je een website op maat laten bouwen? Is er behoefte aan een of meerdere zoekfilters? Wat we in elk geval kunnen zeggen: wij maken websites voor (bijna) elk budget!

Een professionele website laten maken door James Robinson? Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Bel ons

Mail ons