We're part of

Lignano’s

De rustieke ambiance en het heerlijke eten dat Italië zo typeert.

In het hartje van Valkenburg, op de Grotestraat, ligt Trattoria Lignano’s. Met haar rustieke ambiance en heerlijk Italiaans eten, hoef je voor een ware Italiaanse ervaring niet meer het vliegtuig in te stappen. Bij een bezoek aan Lignano’s, word je voor eventjes meegenomen naar het land van je favoriete pizza of pasta.

Lignanos Logo Design Donker
Lignanos Logo Design
Lignanos Logo Design Licht

(Online) marketing

Trattoria Lignano's

Al bijna 30 jaar lang verwelkomt Lignano’s lokale, nationale en zelfs internationaal gasten! Mensen lopen stad en land af om Valkenburg aan de Geul te ontdekken en hartje centrum te bewonderen. Vanaf het riante terras, beleef je de sfeer van het Geulstadje onder het genot van een heerlijk Italiaans gerecht of een verrukkelijke vino. En dat als sinds 1993!
Als je al bijna 30 jaar bestaat, komt er een moment waarop je uitstraling en huisstijl toe is aan een opfrisbeurt. Tijd voor een rebranding dus! Op basis van deze rebranding, ontwikkelden we een nieuwe website en een social media advertising strategie. Het doel? Meer regionale naamsbekendheid en het genereren van reserveringen via de boekingsmodule op de nieuwe website.
Lignanos Stoepbord Design

30K

Maandelijks Social bereik

+

80K

Maandelijkse Ad weergaven

=

2K

Websitebezoekers

=

>130

Online reserveringen

Van websitebezoekers naar restaurantbezoekers

Waar onze samenwerking van start ging bij de huisstijl en de website, zetten we deze voort met social media advertising voor Lignano’s. De campagnes worden gevoerd in de nieuwe huisstijl met een verfrissende communicatiestrategie, waarbij de focus ligt op de diversiteit en authenticiteit die Lignano’s te bieden heeft. Naast de authentieke pasta’s en pizza’s, biedt Lignano’s namelijk ook meerdere vega en glutenvrije opties. Deze verschillende doelgroepen weten we heel gericht te bereiken met onze social media ads. Dat zien we ook terug in het aantal online reserveringen.