We're part of

The PEPr Company

Organisator van de mooiste (wieler)evenementen van Nederland.

Als je een beetje wielerfan vraagt om twee Nederlandse wielerklassiekers op te noemen, zullen de Amstel Gold Race en zijn ‘kleine broertje’, de Volta Limburg Classic niet snel ontbreken. Wat hebben deze events met elkaar gemeen? Ze worden allebei georganiseerd door The PEPr Company. Maar ook bijvoorbeeld de Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg en vele andere prestigieuze (sport)evenementen worden naar een hoger plan getrokken door The PEPr Company.

Marketing ondersteuning

Events met pit

Van draaiboek tot begeleiding van vergunningsaanvraag en van logistiek tot promotie. Als full-service eventbureau begeleidt en organiseert het team van The PEPr Company evenementen van start tot finish. 

Met een eigen marketingmanager en meerdere event managers in huis kent dit bedrijf het klappen van de zweep rondom het organiseren en promoten van evenementen. Maar met een groot aantal jaarlijks terugkerende events, is er vaak behoefte aan extra mankracht en (online) specialisten. Sinds mei 2022 zet James Robinson, op wekelijkse basis, specialisten in op het gebied van (online) marketing en grafisch ontwerp bij The PEPr Company. 

Mock up van projecten voor amstel gold race etc. georganiseerd door the PEPr company
AGR, een van de evenementen bij pepr
een sfeerimpressie van de amstel gold race

29.485

Facebook volgers
Amstel Gold Race

4.742

Facebook volgers
Kerstmarkt

2.927

Facebook volgers
Volta Limburg Classic

Talent wins games, teamwork wins championships.

Onze specialisten helpen The PEPr Company met de nodige handjes om deze evenementen (online) te laten slagen. Bij PEPr werken we samen om hun social media kanalen naar een hoger niveau te tillen, e-mail marketing te optimaliseren én copy uit te breiden. Zodra er grootschalige events bij komen, worden deze extra ondersteund door SEA en SEO. Door het wekelijkse face-to-face contact tillen we zo samen de marketingactiviteiten naar een hoger niveau. Toen wij zelf een kijkje gingen nemen bij de Kerstmarkt in Valkenburg in december waren we stiekem toch wel heel trots wat wij James Robinson, samen met onze “collega’s” van The PEPr Company teweeg hadden gebracht! We verheugen ons dan ook om ons steentje bij te dragen aan de aankomende evenementen zoals de Amstel Gold Race en Volta Classic Limburg. ​

Bel ons

Mail ons