We're part of

Gemeente Valkenburg

Veelzijdig en duurzaam Valkenburg.

Valkenburg aan de Geul is een van de mooiste en meest veelzijdige gemeentes van Nederland. Nationaal en internationaal bekend om haar veelzijdigheid. Een kleine stad die groots denkt en groots is. Naast alle innovaties op het gebied van toerisme, vrijetijdsbesteding en horeca, staat ook duurzaamheid zeer hoog op de agenda bij deze gemeente.

Campagne

Duurzaam Valkenburg

Niet alleen zeggen dat je duurzaamheid belangrijk vindt, maar er ook naar handelen. Dat is wat de Gemeente Valkenburg met het (pilot-)project ‘Duurzaam Valkenburg’ wil uitdragen.

Het initiatief biedt huiseigenaren in de Gemeente Valkenburg de optie om op een laagdrempelige manier hun woning te verduurzamen. Dit, door een traject aan te bieden dat is opgedeeld in vier stappen: inschrijven, advies op maat, eventuele financiering en uitvoering. Het doel van de campagne? Inschrijvingen realiseren. En dat is gelukt!

8K

Huis-aan-huis folders

+

120K

Social weergaven

=

2K

Websitebezoekers

=

300+

Inschrijvingen

Mega impact met minimale middelen

Voor deze campagne realiseerden we een herkenbare campagnestijl, doeltreffende communicatiestrategie en gebalanceerde marketingmix. De samenwerking tussen online en offline middelen zorgde na de kick-off in rap tempo dat veel inwoners van de Gemeente Valkenburg bekend waren met het initiatief. Dat bleek wel uit het aantal aanmelding. Een week na het versturen van de huis-aan-huis informatiefolder en het starten van de social media advertising campagne, hadden zich al ruim 90 huishoudens aangemeld. In de woorden van de Gemeente zelf: "de receptie draait overuren."