We're part of

Le Theatre Hotel

Een verblijf op Franse romantische wijze in hartje Maastricht

Als je op zoek bent naar een intiem en sfeervol hotel in Maastricht, kan Boutique Hotel Le Theatre niet op het lijstje ontbreken. Het charmante boutique hotel ligt in het hartje van het bruisende Maastricht óp het gezellige Vrijthof. Bij Boutique Hotel Le Theatre ligt de drank- en eetgelegenheid Brasserie Revue, waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes uit de Franse keuken. Voor een typische Franse romantische ervaring hoef je dus niet meer helemaal naar Parijs!

(Online) Marketing

Hotel Le Theatre & Brasserie Revue

Boutique Hotel Le Theatre is een gewilde bestemming voor toeristen die Maastricht bezoeken vanwege de unieke ligging, de sfeervolle uitstraling en de prachtige omgeving. Maar om concurrentie voor te blijven is het essentieel voor het hotel om te blijven vernieuwen en effectief te communiceren met de doelgroep.
In het verleden hebben we de website en sleutelkaarten van het hotel mogen ontwikkelen. De menukaarten voor Brasserie Revue zijn geheel in de huisstijl van het boutique hotel ontwikkeld. Door de fijne samenwerking is besloten om de social media te blijven beheren van het hotel en de brasserie.
Menukaarten Le Theatre Maastricht
Voorbeelden van Revue; het restaurant van le theatre

Een ‘Revue-lutie’ van smaken & gastvrijheid

In 2020 is besloten om het boutique hotel en de brasserie een verfrissende en unieke look te geven. We hebben destijds de website en de sleutelkaarten mogen ontwikkelen voor het hotel. De menukaart van de brasserie is opgeknapt om de unieke Franse gerechten gemakkelijk en herkenbaar op te laten merken. Nadat deze zijn ontwikkeld hebben onze creatieve social media spelers de opdracht om de social media kanalen van de brasserie en het hotel te promoten met de meest vermakelijke content.