Stan

Doyen

Online Marketeer

Stan begon als stagiair Commerciële Economie (ZUYD) bij James Robinson. Nadat hij bij alle takken van sport binnen James Robinson had meegekeken bleek hij bijzonder veel interesse in online marketing te hebben en dan met name op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Na het succesvol afronden van zijn stageperiode hebben we besloten dat Stan het team van James Robinson voor vast komt versterken. Stagiaire: Out. Collega: In!

Met Stan hebben we een energieke en getalenteerde nieuwe teamspeler aan ons team toegevoegd! Alleen jammer dat hij voor Margraten voetbalt. Maargoed… we kunnen niet alles hebben hè.

Specialismen

CRO / SEO

Signed at JR

2022

E-mail

Stan Doyen Profielfoto HR

Mark-a-thing

Zelf aan de slag met social media door middel van een contentkalender!

Nice! Je staat op het punt om jouw bedrijf op de kaart te zetten via social media. Maar hoe pak je dit op de best mogelijke manier aan? Hoe zorg je ervoor dat je consistent en met kwaliteit blijft posten? En belangrijker nog, hoe draagt jouw content bij aan het behalen van jouw doelen? Ons contentteam neemt je mee in de wereld van social media management en deelt een paar handige tips met je!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Sara

Balic

Stagiaire Communicatie

Jim

Coumans

Partner

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Gabi

Coumans

Junior Kunstenares

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Stan

Doyen

Online Marketeer

Bianca

Biermans

Content Creator

Nyssa

van Leersum

Creative Marketeer

Robin

Jacobs

Concept Creator

Jim

Kikken

Partner

Bel ons

Mail ons