Jim

Kikken

Partner

Gek van marketing. Gek van (speciaal)bier. Gek van whiskey. En… Gek. Jim is sinds medio 2022 mede-eigenaar van James Robinson. Waar hij de afgelopen 10 jaar zijn sporen heeft verdiend bij diverse marketingbureaus in Zuid-Limburg, startte bij eind 2020 voor zichzelf onder de naam ‘Bijdehand Marketing’.

Deze dubbelzinnige bedrijfsnaam typeert Jim. Hij vindt dat ondernemers marketingkennis en -expertise áltijd bij de hand moeten hebben. Daarnaast is hijzelf behoorlijk bijdehand en houdt wel van een dubbelzinnige opmerking.

Met zijn specialisme en ruime ervaring binnen de online marketing is Jim de missing-link binnen James Robinson-pre-2023. Zijn positieve instelling, gigantische bulk aan vakkennis en passie voor ‘het verder helpen van ondernemers en bedrijven’ zorgen ervoor dat Jim x James Robinson is perfect-match is gebleken.

Specialismen

Marketingstrategie / SEA / SEO / Social Ads

Signed at JR

2022 (Sinds 2020 Bijdehand Marketing)

Jim Kikken Profielfoto HR

23

Introducing you to our brand new playground

Ken je dat verhaal over de kinderen van de schoenmaker die op klompen lopen en de loodgieter waar de kraan van lekt? Zo waren wij het marketing- en brandingbureau wat z’n eigen marketing en branding niet helemaal op orde had.

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Anouk

Lemans

Content Creator

Stan

Doyen

Online Marketeer

Nyssa

van Leersum

Traffic Manager

Gino

Smits

Designer

Jim

Coumans

Partner

Bianca

Biermans

Junior Creative

Robin

Jacobs

Creative

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Jim

Kikken

Partner