Bianca

Biermans

Content Creator

Als Bianca een blikje Red Bull drinkt, krijgt het blikje energie. Deze brok aan positiviteit en vrolijkheid zorgt ervoor dat menig stroboscooplamp te langzaam knippert in het bijzijn van Bianca.

Ze begon als stagiaire bij James Robinson en wist op dat moment nog niet supergoed waar ze héél goed in was en waar ze zich in wenste te specialiseren. ‘Prima, dan gaan we dat uitzoeken door je zo breed mogelijk in te zetten…’ Dát werkte perfect. Door haar brede takenpakket kon ze haar energie goed kwijt en groeide zo uit tot een multi-inzetbare speler van James Robinson.

Inmiddels is wel duidelijk waar haar kracht ligt… Creatieve content en social media… Zo is Bianca uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen ons team!

Specialismen

Animatie / Copywriting / Video

Signed at JR

2021

E-mail

Bianca Biermans Profielfoto HR

Mark-a-thing

Zelf aan de slag met social media door middel van een contentkalender!

Nice! Je staat op het punt om jouw bedrijf op de kaart te zetten via social media. Maar hoe pak je dit op de best mogelijke manier aan? Hoe zorg je ervoor dat je consistent en met kwaliteit blijft posten? En belangrijker nog, hoe draagt jouw content bij aan het behalen van jouw doelen? Ons contentteam neemt je mee in de wereld van social media management en deelt een paar handige tips met je!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Sara

Balic

Stagiaire Communicatie

Jim

Kikken

Partner

Stan

Doyen

Online Marketeer

Robin

Jacobs

Concept Creator

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Gabi

Coumans

Junior Kunstenares

Dion

Notermans

Stagiair Grafische Vormgeving

Jim

Coumans

Partner

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Bianca

Biermans

Content Creator

Bel ons

Mail ons