Bianca

Biermans

Content Creator

Als Bianca een blikje Red Bull drinkt, krijgt het blikje energie. Deze brok aan positiviteit en vrolijkheid zorgt ervoor dat menig stroboscooplamp te langzaam knippert in het bijzijn van Bianca.

Ze begon als stagiaire bij James Robinson en wist op dat moment nog niet supergoed waar ze héél goed in was en waar ze zich in wenste te specialiseren. ‘Prima, dan gaan we dat uitzoeken door je zo breed mogelijk in te zetten…’ Dát werkte perfect. Door haar brede takenpakket kon ze haar energie goed kwijt en groeide zo uit tot een multi-inzetbare speler van James Robinson.

Inmiddels is wel duidelijk waar haar kracht ligt… Creatieve content en social media… Zo is Bianca uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen ons team!

Specialismen

Animatie / Copywriting / Video

Signed at JR

2021

E-mail

Bianca Biermans Profielfoto HR

Mark-a-thing

De kracht van directe communicatie

Elke ochtend onder het genot van een kop koffie opent menig mens zijn of haar inbox om te worden begroet door een stroom aan e-mails. Sommige verwacht, andere wellicht wat minder welkom. Als ondernemer heb je je vast weleens afgevraagd: heeft het terechtkomen in deze overvolle mailbox van mijn klanten eigenlijk wel nut? Laat ik je één ding vertellen: absoluut! Om jouw twijfels weg te nemen doe ik vandaag een boekje open over e-mailmarketing!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Bianca

Biermans

Content Creator

Gabi

Coumans

Junior Kunstenares

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Robin

Jacobs

Concept Creator

Gino

Smits

Lead Designer

Stan

Doyen

Online Marketeer

Dion

Notermans

Stagiair Grafische Vormgeving

Jim

Coumans

Partner

Nyssa

van Leersum

Creative Marketeer

Bel ons

Mail ons