We're part of

Jacobs Trading

Jacobs Trading kleurt Italië

Jacobs Trading is een overkoepelende organisatie opgericht door John Jacobs, bestaande uit 3 bedrijven. Wij lichten in deze case 2 bedrijven uit: Via Farina en Pizzaoven Online. Via Farina is importeur en distributeur van ambachtelijke Italiaanse pizza, broodproducten en authentieke pizza ovens, rechtstreeks uit Italië. Waar Via Farina zich op de zakelijke kant van de markt richt, richt Pizzaoven Online zich op de particuliere verkoop.

Marketing & Branding

Jacobs Trading

Als je als zakelijke klant of particulier op zoek bent naar authentieke Italiaanse producten, dan ben je aan het juiste adres bij Via Farina en Pizzaoven Online. Belangrijk dus, dat de bedrijven dan ook hun liefde voor alles wat met Italië te maken heeft uitstralen.

Om het bedrijf kleur te geven, hebben we in het verleden het logo van Via Farina en Pizzaoven Online ontwikkeld. Het nieuwe logo, met de kleuren van de Italiaanse vlag, versterkt daarmee de merkidentiteit. Hierdoor herkent een (potentiële) klant waar deze bedrijven voor staan in alle communicatie uitingen. Maar enkel een sterke merkidentiteit is natuurlijk niet genoeg. Het einddoel is natuurlijk het verkopen van Italiaanse topproducten! 

james-robinson_jacobstrading_website

135K

Maandelijks bereik

=

2.5K

Websitebezoekers

=

>50

Conversies

=

>6

ROAS

Italiaanse producten en Online Marketing: Een heerlijk recept voor online succes

Om het bereik van Pizzaoven Online direct te vergroten, hebben we betaalde advertentie-campagnes opgezet met behulp van SEA. Dit heeft gezorgd voor een onmiddellijke zichtbaarheid van de producten van Pizzaoven Online. Dit draagt bij aan het genereren van meer verkeer van potentiële klanten én uiteindelijk meer conversies. Om de online aanwezigheid van Via Farina en Pizzaoven Online verder te vergroten, zijn onze hongerige marketeers aan de slag gegaan met een effectieve SEO-strategie voor beide bedrijven. Op basis van een zoekwoordenonderzoek, creëren we kwalitatieve content voor beide websites.

Deze combinatie van SEO en SEA zorgt voor een gebalanceerde marketingmix. We zorgen daarmee niet alleen voor een groot maandelijks bereik, maar we bereiken ook de juiste doelgroep. En dat blijkt de juiste doelgroep te zijn! Want het aantal bestellingen in de webshop blijft maandelijks groeien!

Bel ons

Mail ons