Newsroom

19 juli 2018

‘James Robinson nieuwe Official Design Partner van Fortuna Sittard’

Met ingang van het nieuwe Eredivisie seizoen zijn wij de nieuwe ‘official design partner’ van Fortuna Sittard. We hebben de afgelopen maanden in samenwerking met de professionele voetbalclub een nieuwe ‘Fortuna identiteit’ ontwikkeld en zullen gedurende het seizoen verantwoordelijk zijn voor alles m.b.t. design van de nieuwbakken Eredivisionist.

“We zijn sinds februari met Fortuna Sittard in gesprek om een en ander voor hen vorm te geven. Aanvankelijk ging het om een relatief kleine opdracht, maar naarmate de tijd vorderde bleek dat het erg prettig samenwerken was. We zijn dan ook zeer verheugd dat Fortuna Sittard het vertrouwen in ons heeft uitgesproken en heeft besloten om James Robinson als hun officiële design partner aan te stellen. Inmiddels hebben we vrijwel dagelijks contact met de mensen op de commerciële afdeling van de club en zijn de eerste visuele uitingen al gepubliceerd of gedrukt.”

“Het is bijzonder en een absolute eer dat we voor Fortuna Sittard mogen werken. Ondanks dat wijzelf al wat jaren meedraaien en ons team bestaat uit zeer gekwalificeerde mensen, is James Robinson nog een erg jong bedrijf. Hoe je het wendt of keert, het is één van de achttien Eredivisieclubs in Nederland en behoort dus tot de top van het Nederlandse voetbal. Nu mogen we samen met hen vorm gaan geven aan hun visuele identiteit en die van hun zakelijke partners.”

En nu? “Samen mooie dingen maken! Samen nao veure!”

Wellicht ook interessant

Mooi een-zweetje: Merken haken in op Memphis

16 juni 2024

De kracht van directe communicatie

1 mei 2024

Maak zelf een contentkalender voor social media!

22 februari 2024

Meer dan 175 ondernemers ontvangen iedere maand een update uit onze Newsroom.

Óf inspireer anderen en deel onze Newsroom.

Facebook
LinkedIn