Ondersteunen

We worden collega's.

Van strategie tot uitvoering. We werken aan het succes van jouw bedrijf en nemen je een hoop dagelijkse taken uit handen.

Interim marketing

Meanwhile at your office.

Hulp nodig bij het opzetten van je interne marketingteam? Je marketingstrategie intern uitvoeren maar door ons laten bewaken? Of een van onze specialisten als onderdeel van jouw team? Samen tillen we jouw marketingafdeling naar een hoger niveau.

In huis

Een ster van een designer in huis, maar mis je bijvoorbeeld een SEO specialist? Misschien zijn alle marketing disciplines wél vertegenwoordigd in je marketingteam, maar mis je senioriteit. Met een marketing specialist van James Robinson kun je snel het 'gat' in je marketingteam opvullen. Vanaf één dagdeel per week kun je jouw marketingteam al aanvullen met een van onze specialisten op het gebied van: design, web, online marketing of marketing strategie.

Kennisoverdracht

Onze specialisten kunnen waar nodig heel zelfstandig aan de slag. Maar sommige opdrachten vragen juist om een een samenwerking. Zo'n samenwerking zorgt ervoor dat er indirect kennisoverdracht plaatsvindt. Zeker, omdat een specialist van James Robinson juist de kennis bezit, die ondervertegenwoordigd was in je huidige team.

Nieuwe inzichten

Omdat wij als 'buitenstaander' naar je bedrijf gaat kijken, missen we ook de blinde vlekken die je bedrijf op dit moment heeft. Dit gecombineerd met het feit dat wij geen blad voor de mond nemen, kan voor de nodige aha-erlebnissen zorgen. Oké, toegegeven... Dit voordeel kán soms ook nadelig worden ervaren omdat het confronterend kan zijn. Maar om de grote nummer 14 te citeren: "Je gaat het pas zien als je het doorhebt."

Maureen & Nyssa, twee deskundigen in het online marketing gebied, overleggen over social media marketing limburg

Marketing uitbesteden

Je marketing (grotendeels) uit handen geven? Misschien zijn maandelijkse rapportages en marketing meetings het enige waar jij je mee bezig wilt houden wat betreft marketing.

Hoef je ons niet veel vaker dan dat te zien of spreken? We zullen het niet persoonlijk nemen ;). In dat geval werken we aan jouw marketingplan en -doelen vanuit ons kantoor in Hulsberg. Het enige dat je nog over jouw marketing zou moeten weten, is dat het goed regeld is!

Bel ons

Mail ons