Support

/

Wat is WordPress en waarom werken jullie hiermee?

We werken met WordPress vanwege de vele voordelen die het biedt voor onze klanten. WordPress is een gebruiksvriendelijk en veelzijdig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee we professionele, responsieve en aantrekkelijke websites kunnen bouwen.

WordPress is óóit (in 2003) ontwikkeld voor bloggers zodat zij zonder technische kennis, snel en eenvoudig content online konden publiceren. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot hét populairste CMS ter wereld (ruim 40% van alle websites wereldwijd maakt hier gebruik van). Dit zijn alleen niet meer alleen bloggers, maar juist ook grote, internationaal bekende bedrijven zoals Mercedes, MTV en Disneyland.

  1. Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische kennis. Hierdoor kunnen onze klanten eenvoudig hun website beheren en content updaten.
  2. Flexibiliteit en schaalbaarheid: Er zijn duizenden thema's en plugins die de functionaliteit en uitstraling van de website kunnen aanpassen. Dit stelt ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en de website te laten meegroeien met hun bedrijf.
  3. SEO-vriendelijkheid: WordPress heeft ingebouwde SEO-functionaliteiten en is goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor kunnen we onze klanten helpen om beter vindbaar te zijn in zoekresultaten.
  4. Actieve community en ondersteuning: WordPress heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers over de hele wereld. Dit betekent dat er altijd ondersteuning beschikbaar is en dat er regelmatig updates worden uitgebracht om de veiligheid en functionaliteit te verbeteren.
  5. Responsieve webdesigns: We kunnen websites bouwen die zich automatisch aanpassen aan verschillende schermformaten, waardoor ze zowel op desktops als op mobiele apparaten goed worden weergegeven.
  6. Kostenbesparend: Het gebruik van WordPress bespaart kosten omdat het een open-source platform is. Bovendien kunnen we efficiënt werken met bestaande thema's en plugins, wat de ontwikkelingstijd verkort.

Kortom, werken met WordPress stelt ons in staat om hoogwaardige, aanpasbare en zoekmachinevriendelijke websites te leveren aan onze klanten, waardoor ze een sterke online aanwezigheid kunnen opbouwen en hun doelen kunnen bereiken.

Meer informatie over

No data was found

Gerelateerde onderwerpen

Please select listing to show.

Meer informatie nodig?

Gemaakt door:

Jim Coumans

Laatste wijziging:

13 maart 2024

Bel ons

Mail ons