Support

/

Wat kost het om een website te laten maken door jullie?

De kosten voor het laten maken van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, het aantal pagina's en gewenste functionaliteiten. We gaan echter graag geheel vrijblijvend het gesprek met je aan om jouw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar te leggen.

1. Complexiteit van de website

Een eenvoudige website met enkele basispagina's en standaardfunctionaliteiten zal doorgaans minder kosten dan een complexe website met veel maatwerkfuncties en interactieve elementen.

2. Ontwerp en creatieve elementen

Als je een op maat gemaakt ontwerp wilt met unieke grafische elementen, zal dit de kosten verhogen in vergelijking met het gebruik van een bestaand thema.

3. Aantal pagina's

Het aantal pagina's dat op de website moet worden opgenomen, kan ook invloed hebben op de prijs, omdat meer pagina's meer tijd en werk vereisen.

4. (E-commerce) functionaliteiten

Als je van plan bent om een e-commerce winkel op te zetten, zal dit extra kosten met zich meebrengen vanwege de complexiteit van het integreren van een online winkelsysteem.

5. Content creatie

Als je het marketingbureau vraagt om content te maken voor de website, zoals tekst, afbeeldingen of video's, kan dit ook extra kosten met zich meebrengen.

6. Onderhoud en support

Sommige marketingbureaus bieden ook doorlopend onderhoud en technische support aan, wat kan worden opgenomen in de totale kosten.

Geen gerelateerde kennisbank artikelen gevonden.

Meer informatie over

Geen gerelateerde kennisbank artikelen gevonden.

Documentatie bij dit onderwerp

Geen gerelateerde documentatie gevonden.

Interessante tools

Geen gerelateerde tools gevonden.

Gerelateerde vragen

Gemaakt door:

Jim Coumans

Laatste wijziging:

13 maart 2024