Robin

Jacobs

Creative

Robin is een van de grondlegsters van James Robinson, maar eigenlijk dé grondlegster van wat nu James Robinson is. Als zij in 2009, na een korte stageperiode, niet overtuigd was geraakt om haar eigen bureau in grafische vormgeving te starten, dan was James Robinson er nu wellicht helemaal niet geweest.

Robin is de creatieveling die verder kan kijken dan ‘of het er mooi uitziet’. Haar passie en specialisme ligt bij het creëren, maar daarbij verliest ze de bigger picture nooit uit het oog. Waar aanvankelijk álle designs uit ons bedrijf uit de koker van Robin kwam, is haar rol de afgelopen jaren veranderd van uitvoerend naar meer strategisch en adviserend. Samen met het team van designers is zij verantwoordelijk voor de mooiste ontwerpen, maar zorgt ze er ook voor dat alle andere takken van sport worden meegenomen.

Specialismen

Design / Marketingstrategie

Signed at JR

2018 (Sinds 2009 Robina Design)

Robin Jacobs Profielfoto HR

22

Introducing you to our brand new playground

Ken je dat verhaal over de kinderen van de schoenmaker die op klompen lopen en de loodgieter waar de kraan van lekt? Zo waren wij het marketing- en brandingbureau wat z’n eigen marketing en branding niet helemaal op orde had.

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Gino

Smits

Designer

Jim

Kikken

Partner

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Jim

Coumans

Partner

Robin

Jacobs

Creative

Anouk

Lemans

Content Creator

Stan

Doyen

Online Marketeer

Nyssa

van Leersum

Traffic Manager

Bianca

Biermans

Junior Creative