Robin

Jacobs

Concept Creator

Robin is een van de grondlegsters van James Robinson, maar eigenlijk dé grondlegster van wat nu James Robinson is. Als zij in 2009, na een korte stageperiode, niet overtuigd was geraakt om haar eigen bureau in grafische vormgeving te starten, dan was James Robinson er nu wellicht helemaal niet geweest.

Robin is de creatieveling die verder kan kijken dan ‘of het er mooi uitziet’. Haar passie en specialisme ligt bij het creëren, maar daarbij verliest ze de bigger picture nooit uit het oog. Waar aanvankelijk álle designs uit ons bedrijf uit de koker van Robin kwam, is haar rol de afgelopen jaren veranderd van uitvoerend naar meer strategisch en adviserend. Samen met het team van designers is zij verantwoordelijk voor de mooiste ontwerpen, maar zorgt ze er ook voor dat alle andere takken van sport worden meegenomen.

Specialismen

Conceptontwikkeling / Marketing Mangement

Signed at JR

2018 (Sinds 2009 Robina Design)

E-mail

Robin Jacobs Profielfoto HR

Mark-a-thing

Zelf aan de slag met social media door middel van een contentkalender!

Nice! Je staat op het punt om jouw bedrijf op de kaart te zetten via social media. Maar hoe pak je dit op de best mogelijke manier aan? Hoe zorg je ervoor dat je consistent en met kwaliteit blijft posten? En belangrijker nog, hoe draagt jouw content bij aan het behalen van jouw doelen? Ons contentteam neemt je mee in de wereld van social media management en deelt een paar handige tips met je!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Jim

Coumans

Partner

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Gabi

Coumans

Junior Kunstenares

Robin

Jacobs

Concept Creator

Sara

Balic

Stagiaire Communicatie

Jim

Kikken

Partner

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Nyssa

van Leersum

Creative Marketeer

Gino

Smits

Lead Designer

Stan

Doyen

Online Marketeer

Bel ons

Mail ons