Newsroom

29 november 2023

We hebben onze eerste FD Gazellen Award gewonnen

Het Financi毛le Dagblad organiseerde dit jaar de FD Gazellen Awards voor de twintigste keer, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelstgroeiende bedrijven in Nederland! Daarin kwalificeren uitsluitend bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar 贸贸k in personeel en winst. Vorige week zijn Jim & Jim, in naam van het gehele team, naar Amsterdam gegaan om de prijs in ontvangst te nemen. Wij zijn onwijs trots op deze prestatie! 馃殌

Criteria

Nee, het is niet te vergelijken met een 鈥極scar鈥, 鈥楧e Televisierring鈥, 鈥楬et Gouden Kalf鈥 of een van de andere prestigieuze prijzen waarbij de al-ler-beste wordt beloond met een award. Desalniettemin is het een prijs die landelijke bekendheid geniet en door veel bekende bedrijven is gewonnen.

De belangrijkste criteria voor deelname zijn 鈥榚en omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2020-2022)鈥, 鈥楨en ononderbroken omzetgroei over dezelfde driejarige periode鈥, 鈥楬et bedrijf moet financieel gezond zijn (minimaal 2 van de 3 jaar winstgevend)鈥. Vervolgens wordt er in de beoordeling gekeken naar de hoogte van de omzetgroei, de groei van het personeelsbestand 茅n de winstmarge.

Cijfers

Nederland: 1003 winnaars
Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland): 220 winnaars
Provincie (Limburg): 31 winnaars
Zuid-Limburg: 5 winnaars

Bron: FD.nl

Trots en dankbaar

Wij zijn ontzettend trots op het winnen van deze award. Trots op het team achter James Robinson en trots op de opdrachtgevers die hun vertrouwen (in sommige gevallen al sinds het allereerste begin) in ons hebben uitgesproken. Wat 贸贸it begon als grap en hobby heeft dan ruim een decennium na dato toch maar mooi een beeldje voor in de vitrine opgeleverd.

'Groei' niet ons hoofddoel

Hoewel we, net als vrijwel ieder bedrijf, iedere dag weer proberen om het net iets beter te doen dan de dag ervoor, is 鈥榞roei鈥 (in omzet of personeel) niet ons hoofddoel. 2024 wordt voor ons een jaar waarin we sterk de focus gaan leggen op interne processen en systemen. Uiteraard hopen we daar op termijn ook de vruchten van te plukken op het gebied van groei, maar het voortdurend verbeteren van onze bedrijfsvoering heeft daarbij absolute prioriteit.

Maargoed鈥 Hierover later meer. Voor nu: Champagne!

Wellicht ook interessant

De kracht van directe communicatie

woensdag, 1 mei 2024

Zelf aan de slag met social media door middel van een contentkalender!

donderdag, 22 februari 2024

De markt van social media onder de loep 馃攷

donderdag, 1 februari 2024

Meer dan 100 ondernemers ontvangen iedere maand een update uit onze Newsroom.

脫f inspireer anderen en deel onze Newsroom.

Facebook
LinkedIn

Bel ons

Mail ons