Stan Doyen
2x
Noah Moonen

Match report

Op donderdagavond 20 oktober speelde het Futsal-team van James Robinson haar eerste wedstrijd in de uitverkochte soccer arena in Eijsden tegen Fagro. Met een paar heerlijke pizzapunten in de maag bleek het team onder aanvoering van Kikken alsnog hongerig naar 3 punten en vele doelpunten.

De (onzichtbare) scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en Fagro trapte de wedstrijd af. Echter na een aantal seconden spelen veroverde James Robinson de bal en begon de ploeg ontzettend sterk aan de wedstrijd. Na 4 minuten spelen stond James Robinson al 4-0 voor en dit was ook te horen aan het meegereisde uit-publiek. De ‘’cheerleaders’’ juichten hun favoriete spelers met ontzettend veel gejoel toe.

Fagro gaf zich echter niet verloren en deed haar uiterste best om terug in de wedstrijd te komen. Dit lukte aardig waardoor de teams de rust in gingen met een 4-6 voorsprong voor James Robinson.

Coach Kikken kwam in de rust met een aantal goede tips voor zijn elftal. De dames verzorgden de heren goed door voor goede hydratering te zorgen en zelfs de knieën van de keeper van James Robinson werden door de verzorgster van Leersum flink ingesmeerd met vaseline. Aan alles binnen dit elftal en de klik met de supporters zag je dat het gesmeerd liep zowel binnen als buiten het veld.

James Robinson speelde ook in de 2e helft het Tiki-Taka voetbal wat Kikken graag wilde zien van zijn heren. James Robinson speelde de tegenstander bij vlagen helemaal zoek. Na precies een uur spelen eindigde de wedstrijd in een 12-14 overwinning voor ‘’de boys uit Hulsberg en omstreken;)’’. De eerste wedstrijd van James Robinson Futsal werd met een overwinning afgesloten.

Die belangrijke 3e helft? Uiteraard werd deze ook gewonnen door de ‘’cheerleaders en voetballers’’.

We willen het team van Fagro Futsal Finance professionals bedanken voor de uitdaging en de mooie wedstrijd.