18 april 2023

om 20:00u

Plaza Padel

James Robinson Favicon Blauw

James Robinson

6-26

Fagro

Stan Doyen
2x
Jim Coumans
2x
Gino Smits
1x
Maureen Bergers
1x

Match report

De spelers verzamelden zich op dinsdagavond 18 april 2023 in Plaza Padel Maastricht, de speelarena van deze avond. Door de recente gebeurtenissen rondom supporters die bier, aanstekers en zelfs batterijen gooien op zowel het veld als spelers, besloten beide elftallen vandaag zonder supporters te spelen.

Het spektakel ging van start om 20 uur, waarin de jonge talenten van het elftal, Stan en Anouk, een team vormden voor de eerste speelronde. Ook Maureen en Bianca mochten samen hun talenten als eerste op de baan laten zien. Het spektakel ging onmiddellijk van start bij beide wedstrijden, maar beide wedstrijden met een teleurstellend resultaat. Stan en Anouk verloren een spannende wedstrijd nipt met 4-3, Maureen en Bianca moesten nog even wennen zonder meegereisd publiek te spelen en verloren met 6-0.

In de 2e speelronde moest er dan ook gepresteerd worden. Alle mannen van team James Robinson mochten laten zien wat ze in hun mars hadden. Jim Kikken en Gino gingen 4-1 ten onder en verdienden geen punten voor James Robinson. Daarentegen wisten Jim Coumans en Stan hun tegenstanders wel te verslaan. Door de aanvallende speelstijl van beide mannen wonnen ze maar liefst met 7-1. De eerste 2 punten van James Robinson zijn binnen!

In speelronde 3 speelde Jim Kikken samen met Maureen en Gino samen met Anouk. Beide wedstrijden gingen verloren met respectievelijk 5-1 en 6-1.

In speelronde 4 moesten er dan ook weer punten binnen gehengeld worden. Stan en Gino wisten wat hun te doen stond en verdienden 2 punten voor James Robinson door te winnen met 5-2. Ondanks een aantal fenomenale rally’s en een hoog tempo in de wedstrijd van Jim Coumans en Anouk verloren ze in de allerlaatste set met 4-3.

Speelronde 5 was speciaal, omdat de 2 ervaren spelers binnen het elftal van James Robinson een team vormden: Jim Coumans en Jim Kikken. De samenwerking binnen sport en binnen werkveld blijkt wel een andere werking te hebben. Ze verloren hun wedstrijd met 4-1. Gino en Bianca waren meer bezig met elkaar dan met de wedstrijd;). Ze verloren samen met 6-0.

In speelronde 6 kregen we een van de voortreffelijkste punten van deze avond te zien. Bianca wist met een meedogenloze smash iedereen te verrassen, ook Bianca zelf kon bijna niet geloven hoe prachtig dit punt was. Echter was dit punt niet genoeg voor Bianca en Stan om de wedstrijd te winnen. Ze verloren samen met 5-3. In de andere wedstrijd wisten Maureen en Gino ook geen punten te pakken, ze verloren met 6-1.

In speelronde 7 moest er bij Jim Coumans en Maureen een tie-break aan te pas komen. Na een 1-3 achterstand kwamen ze terug tot 3-3. Bij een stand van 40-40 in de 7e game zat de tijd erop. Het beslissende punt werd door Maureen gescoord waardoor de wedstrijd met 4-3 werd gewonnen. Bianca en Anouk verloren met 7-1 van het beste team van Fagro deze avond. Ondanks alle tegenslagen en verloren wedstrijden gaf het elftal van James Robinson niet op.

In de laatste speelronde waren Maureen en Stan dan ook gebrand om 2 punten te winnen. Ze begonnen samen heel sterk en kwamen al snel door een aantal sublieme en behendige opslagen van Maureen op voorsprong. Echter konden Maureen en Stan de voorsprong niet behouden en wist het team van Fagro zich terug te vechten in de wedstrijd met als uitslag 5-4 voor Fagro. Anouk en Jim Kikken verloren de laatste wedstrijd met 7-1 waardoor ook de laatste speelronde met een kleine domper werd afgesloten. Daardoor was de ietwat geflatteerde eindstand 6-26 in het voordeel van Fagro.

Na afloop van deze avond waren beide teams zeer sportief en feliciteren ze elkaar met alle mooie punten die zijn gescoord. Ze waren het erover eens dat iedereen hun best had gedaan en dat er fantastische wedstrijden hebben plaatsgevonden. De teams bleven na de wedstrijd nog even hangen om na te praten over deze sportieve avond.

We willen het team van Fagro bedanken voor de leuke avond, maar dagen ze zeker uit voor een volgende wedstrijd!

Line-up

van James Robinson

Maureen Bergers Profielfoto HR

Maureen

Bergers

Bianca Biermans Profielfoto HR

Bianca

Biermans

Jim Coumans Profielfoto HR

Jim

Coumans

3

Gino Smits - Designer James Robinson

Gino

Smits

7

Stan Doyen Profielfoto HR

Stan

Doyen

12

Jim Kikken Profielfoto HR

Jim

Kikken

23

Anouk

Lemans

24

Fagro

Over de tegenstander

Met ruim 220 collega’s in vaste dienst en vestigingen in Arnhem, Eindhoven en Maastricht is Fagro inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste interim organisaties in Zuid- en Oost-Nederland. Daarbij werken we voor vele opdrachtgevers door heel het land in zowel de profit- als de non-profit sector. We zijn een toonaangevend organisatie in de interim management en detachering branche en koploper in het vinden en faciliteren van talenten in de financiële functie.

We challenge you to a battle...

‘Sporten is gezond’, ‘Sport verbroedert’… Jaja, dat kan allemaal wel kloppen, maar zodra het eerste fluitsignaal klinkt is het WIJ tegen jullie. Oog-om-oog, tand-om tand. Verliezen is geen optie.

Jim Coumans Playground

Alle resultaten tegen Fagro

Padel

18 april 2023

20:00u

James Robinson

James Robinson Favicon Blauw

6-26

Fagro

Plaza Padel,

Maastricht

Futsal

20 oktober 2022

20:00u

Fagro

12-14

James Robinson Favicon Blauw

James Robinson

Sportcentrum Eijsden,

Eijsden

Bel ons

Mail ons