8 juni 2023

om 20:00u

Plaza Padel

MUMC+

20-12

James Robinson

James Robinson Favicon Blauw
3x
Noah Moonen
3x
Jim Coumans
3x
Stan Doyen
2x
Gino Smits
1x
Anouk Lemans

Match report

Op donderdagavond 8 juni werd om 19 uur afgetrapt voor het padeltoernooi tegen het team Hart en Vaatcentrum van het MUMC. MUMC, dat speelde op haar vaste thuisbasis in de Plaza Padel in Maastricht, liet meteen merken dat ze gebrand waren dit toernooi te winnen.

De padelbanen lagen er uitnodigend bij. Maureen met Anouk en Jim K met Stan vormden de teams voor de eerste speelronde. MUMC begon echter sterk en waren vastbesloten om dit toernooi naar een hoog niveau te tillen. Beide wedstrijden werden met respectievelijk 2-1 en 5-0 verloren.

In de 2e speelronde was het de beurt aan Jim C en Anouk om hun talenten te laten zien op de baan. Ook Gino en Jim K voegden zich bij dit spektakel. Echter lijkt het altijd lastig voor James Robinson om sterk te beginnen aan een padeltoernooi. Beide wedstrijden gingen verloren met 4-1 en 8-1.

Na een 8-0 achterstand in punten moesten er in de 3e speelronden dan ook punten gepakt worden. Gino en Maureen deden hun uiterste best, maar verloren hun wedstrijd met 4-2. Gelukkig waren Jim C en Noah wel in topvorm en versloegen ze hun tegenstander met 0-5. Kijk, dat zijn de punten waar we op zaten te wachten!

In speelronde 4 waren Noah en Stan vastberaden om weer punten te scoren. Het duo functioneerde uitstekend en wonnen hun wedstrijd met 2-5. Maureen en Jim K kunnen beter de effectiefste marketingstrategieën bespreken dan een padel strategie. Het duo verloor met 6-0.

Er brak weer een bijzondere speelronde aan. In speelronde 5 vormden de twee Jim’s van James Robinson weer een team. En gekeken naar de eerdere ervaring in dit duo, waren ze vastbesloten om iets aan hun verliezende reputatie als sporters te doen. Echter blijkt de samenwerking in sport- en werkveld zoals eerder weer een andere werking te hebben. Ze verloren met 5-2. Stan en Anouk, de talentvolle spelers binnen de selectie van James Robinson, blijken ook nog even te moeten wennen aan de volwassen wereld. Ze verloren met 5-1.

Speelronde 6. Misschien wel de mooiste speelronde in de historie van padeltoernooien van James Robinson die we hebben mogen meemaken. EEN 4 PUNTER! Jim C en Gino hadden een tie-break nodig van zo een 5 minuten, maar dit uitte zich uiteindelijk wel in een 3-4 overwinning. Anouk en Noah domineerden hun wedstrijd en wonnen met 1-4.

In speelronde 7 wilde James Robinson dan ook graag voortborduren op deze vorm. Jim C en Stan blijken een ijzersterk duo te vormen. Zoals ze beiden vaker schitteren op de voetbalvelden, lieten ze de talenten nu met de armen zien. De grootste overwinning van deze avond van team James Robinson werd neergezet door de heren: 1-6. Anouk en Jim K werden op de naastgelegen baan verslagen met 6-0.
Voor de laatste speelronde van dit toernooi werd de relatie tussen Noah en Maureen op de proef gesteld. Tijdens deze wedstrijd waren ze meer bezig met elkaar, dan met padellen. Tja, soms zijn liefdesperikelen belangrijker dan padelresultaten. Resultaat: 2-0 verlies. Gino als trots lid van van het legioen en de Amsterdamse arrogantie van Stan liet blijken dat Feyenoord en Ajax ook samen kunnen. Ze wonnen de laatste wedstrijd uitmuntend samen met 0-3.

Ondanks alle tegenslagen en verloren wedstrijden heeft het elftal van James Robinson alles gegeven.
Conclusie van deze avond: Maureen moet zich zorgen maken over haar communicatie in de relatie;) Noah won namelijk alles, behalve met zijn liefje zelf.

Na de wedstrijd werd er nog even geborreld en waren beide teams het erover eens dat er fantastische wedstrijden hadden plaatsgevonden. We willen het team Hart en Vaatcentrum van MUMC bedanken voor de uitdaging en er volgt zeker nog een nieuwe uitdaging!

Coming Soon: De battle tegen Creamy Concepts. Kan James Robinson tegen Creamy Concepts haar eerste padelwedstrijd winnen? Dat gaan we binnenkort zien!

door Stan Doyen

Line-up

van James Robinson

Maureen Bergers Profielfoto HR

Maureen

Bergers

Jim Coumans Profielfoto HR

Jim

Coumans

3

Gino Smits - Designer James Robinson

Gino

Smits

7

Stan Doyen Profielfoto HR

Stan

Doyen

12

Noah

Moonen

22

Jim Kikken Profielfoto HR

Jim

Kikken

23

Anouk

Lemans

24

MUMC+

Over de tegenstander

Maastricht UMC+ is een academisch ziekenhuis gevestigd in Maastricht, Nederland. Het is een onderdeel van de Universiteit Maastricht en heeft als belangrijkste doelstelling het bieden van hoogwaardige patiëntenzorg, het uitvoeren van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van medische professionals. Het ziekenhuis biedt gespecialiseerde zorg op het gebied van onder meer cardiologie, neurologie, oncologie, kindergeneeskunde en transplantatie. Het is tevens één van de acht universitair medische centra in Nederland en heeft als missie om bij te dragen aan een gezondere samenleving door middel van innovatie en wetenschappelijk onderzoek.

We challenge you to a battle...

‘Sporten is gezond’, ‘Sport verbroedert’… Jaja, dat kan allemaal wel kloppen, maar zodra het eerste fluitsignaal klinkt is het WIJ tegen jullie. Oog-om-oog, tand-om tand. Verliezen is geen optie.

Jim Coumans Playground

Alle resultaten tegen MUMC+

Padel

8 juni 2023

20:00u

MUMC+

20-12

James Robinson Favicon Blauw

James Robinson

Plaza Padel,

Maastricht

Bel ons

Mail ons