Gino

Smits

Lead Designer

Gino… Ginious… Genius! Hij begon als stagiair bij James Robinson. Op dat moment timmerde hij al aan de weg als zelfstandig professional onder de naam ‘Ginious’. Zijn ontwerpen vielen ons direct op en aanvankelijk dachten we ‘oh owh… dat wordt een sterke concurrent.’ Toen hij enkele dagen nadat we ‘m op het vizier kregen, solliciteerde voor een stageplek, was het een absolute no-brainer: Ja, graag… Meer konden we niet zeggen.

Inmiddels heeft Gino de schoolbanken al geruime tijd achter zich gelaten en is hij uitgegroeid tot het creatieve brein binnen James Robinson. ‘Weet je niet of het zo goed goed is?’ Vraag het Gino. Én… het is pas goed als Gino zegt dat het goed is. Vanuit niets ‘iets’ creëren is zijn kracht.

Specialismen

Branding / Drukwerk

Signed at JR

2022

E-mail

Gino Smits - Designer James Robinson

Mark-a-thing

Zelf aan de slag met social media door middel van een contentkalender!

Nice! Je staat op het punt om jouw bedrijf op de kaart te zetten via social media. Maar hoe pak je dit op de best mogelijke manier aan? Hoe zorg je ervoor dat je consistent en met kwaliteit blijft posten? En belangrijker nog, hoe draagt jouw content bij aan het behalen van jouw doelen? Ons contentteam neemt je mee in de wereld van social media management en deelt een paar handige tips met je!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Nyssa

van Leersum

Creative Marketeer

Robin

Jacobs

Concept Creator

Jim

Kikken

Partner

Stan

Doyen

Online Marketeer

Jim

Coumans

Partner

Sara

Balic

Stagiaire Communicatie

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Bianca

Biermans

Content Creator

Dion

Notermans

Stagiair Grafische Vormgeving

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Bel ons

Mail ons