Maureen

Bergers

Online Marketeer

‘K. Sletsgo’… We hebben speciaal voor Maureen een ‘James Robinson Dictionaire’ in het leven geroepen. Dat heeft niets te maken met haar Maastrichtse tongval, maar met haar overdadig gebruik van Anglicismen en terminologieën die in het Amsterdamsche Studenten Corps niet zouden misstaan. We hebben het tot ‘Maurokkaans’ gedoopt. Insane, right.

‘Maar echt’… Maureen is onze marketing topper. Samen met Jim runt ze social media campagnes en Google ads als de beste. ‘Oprecht!’ Daarnaast zorgt deze goedlachse Maastrichtse voor de nodige humor en vrolijkheid bij ons op kantoor.

‘Challas.’

Specialismen

SEA / SEO / Social Ads

Signed at JR

2022

E-mail

Maureen Bergers Profielfoto HR

Mark-a-thing

De kracht van directe communicatie

Elke ochtend onder het genot van een kop koffie opent menig mens zijn of haar inbox om te worden begroet door een stroom aan e-mails. Sommige verwacht, andere wellicht wat minder welkom. Als ondernemer heb je je vast weleens afgevraagd: heeft het terechtkomen in deze overvolle mailbox van mijn klanten eigenlijk wel nut? Laat ik je één ding vertellen: absoluut! Om jouw twijfels weg te nemen doe ik vandaag een boekje open over e-mailmarketing!

Ontmoet mijn collega's

Ons team is jouw team.​

Robin

Jacobs

Concept Creator

Gino

Smits

Lead Designer

Anouk

Lemans

Marketing Manager

Jim

Kikken

Partner

Mandy

Kikken-Munnik

Operations Manager

Stan

Doyen

Online Marketeer

Bianca

Biermans

Content Creator

Dion

Notermans

Stagiair Grafische Vormgeving

Nyssa

van Leersum

Creative Marketeer

Jim

Coumans

Partner

Bel ons

Mail ons